Зібров вляпався у грандіозний скандал через підтримку сепара із «ЛНР» (фото, відео)

Зібров вляпався у грандіозний скандал через підтримку сепара із «ЛНР» (фото, відео)

Відомий співак Павло Зібров потрапив у скандал через свою підтримку сепаратиста Володимира Струка, який балотується до Верховної Ради на виборах.

Ветерани АТО Луганської області написали народному артисту України відкрите звернення, в якому просять прокоментувати ситуацію і припинити співпрацю з екс-регіоналом. Текст звернення опубліковано на Facebook-сторінці групи «Типовий Старобільськ», пише РБК-Україна.

Відзначимо, що недавно в Instagram фонду політика з'явилося спільне зі співаком фото. Знімок був зроблений в Кремінній Луганської області. Підпис до нього говорить: «Друг нашого фонду, народний артист України, Павло Зібров. З такими людьми Луганщина непереможна!»

Пост викликав гнівну реакцію громадськості – військові та журналісти розкритикували Зіброва, який має намір взяти участь в ряді концертів на підтримку Струка (балотується в парламент по виборчому округу №113).

«Ви про це в курсі, пан Зібров? Якщо ні, то нагадуємо, що Струк, будучи в 2014 р нардепом від Партії регіонів, організовував і фінансував загони бойовиків т.зв. «ЛНР», активно облаштовував блокпости і безпосередньо причетний до розв'язування війни на сході України, через яку гинуть і донині тисячі українських громадян. на фінансуються особисто їм блокпостах загинуло найбільше українських патріотів і простих громадян», - йдеться в зверненні.

Згідно з даними сайту Миротворець, навесні 2014 року щодо сепаратиста було розпочато кримінальне провадження Луганською обласною прокуратурою за ознаками закликів до порушення територіальної цілісності України.

Відомий журналіст і блогер Денис Казанський нагадав, що Володимир Струк разом з Болотовим і Царьовим організовував незаконний «референдум» по відділенню Луганської області, «закликав до насильства, допомагав створювати збройні загони бойовиків «ЛНР».

«Взагалі артист Зібров справжній патріот. Співає українські пісні, носить вишиванку. Але коли платить покидьок і зрадник, якому потрібно потрапити в парламент, артист Зібров не може відмовити. Вишиванка вишиванкою, а 20 баксів - це завжди 20 баксів. Не будь, як Павло Зібров», - написав він у своєму Facebook.

Казанський обурюється, що «людина, яка відкрито підтримувала незаконні збройні формування, з піною на губах закликав знищувати наших військових, свідомо вчиняв дії, спрямовані на розвал нашої країни, спокійно уникнув покарання і збирається стати депутатом? Якийсь невеликий Луганський бандит «мав десь» весь держапарат , включаючи СБУ, ГПУ, суди. Спаплюжив пам’ять про тисячі загиблих».

У мережі також не залишилися байдужі до скандалу з Павлом Зібровим через підтримку Струка, фоловерів Казанського обурюються не тільки діями артиста, а й критикують роботу правоохоронних органів і судів через дивну ситуацію з політиком-сепаратистом.

Я і друзів розумів, й ворогів умів прощати, бо хрещений батько мій .. (с)

Ну звідки Зібров може знати, хто цей дядько і яке його минуле? Зібров адже не в СБУ працює. Чи не на зону же покликали співати ... Це дійсно проблема наших органів, судів і т.д. А співаки дійсно живуть трохи в іншій реальності, ніж журналісти, активісти, політики. Директор і піарник сказали, їдемо співати - значить співак їде і працює. Все просто!

Нація у якій повністю відсутній інстинкт самозбереження. Невміння брати відповідальність на себе в ключові моменти і постійні кивки в бік Європи і Америки. Немає еліти, є група феодалів і просто населення, інфіковане патерналізмом і легковажністю.

Це просто невігластво і безпринципність ...

Як розповіли у фонді Струка, Зіброва і політика пов'язують давні стосунки і дружба, а 12 і 13 липня співак поїде в Луганську область в місто Кремінна з концертом.

У мережі також не залишилися байдужі до скандалу з Павлом Зібровим через підтримку Струка, фоловерів Казанського обурюються не тільки діями артиста, а й критикують роботу правоохоронних органів і судів через дивну ситуацію з політиком-сепаратистом.

  • Я і друзів розумів, й ворогів умів прощати, бо хрещений батько мій .. (с)
  • Ну звідки Зібров може знати, хто цей дядько і яке його минуле? Зібров адже не в СБУ працює. Чи не на зону же покликали співати ... Це дійсно проблема наших органів, судів і т.д. А співаки дійсно живуть трохи в іншій реальності, ніж журналісти, активісти, політики. Директор і піарник сказали, їдемо співати - значить співак їде і працює. Все просто!
  • Нація у якій повністю відсутній інстинкт самозбереження. Невміння брати відповідальність на себе в ключові моменти і постійні кивки в бік Європи і Америки. Немає еліти, є група феодалів і просто населення, інфіковане патерналізмом і легковажністю.
  • Це просто невігластво і безпринципність ...

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: павло зібров, лнр, політика
В тему