Танкіст АТО робить лялькових немовлят, яких одразу не відрізниш від живих (фото)

Танкіст АТО робить лялькових немовлят, яких одразу не відрізниш від живих (фото)

Найвищим рівнем майстерності володіє майстер-лялькар Сергій Бондар. Ветеран АТО, колишній танкіст 1-ї окремої танкової бригади «Новгородська» і один із двох у світі лялькарів-реборністів – представників сильної статі. Про це пише видання «Startko».

Ляльки, які власними руками творить воїн АТО, наче живі: кожна деталь настільки реалістична, що цих малюків із силікону легко переплутати із живими дітьми. Якщо ви теж на мить «підвисли», намагаючись розрізнити, справжні це немовлята чи пупси, то ми раді познайомити вас із автором цих шедевральних творінь. Це ветеран АТО Сергій Бондар, який служив у 1-й окремій танковій бригаді «Новгородська», а повернувшись із фронту в цивільне життя, обрав для себе такий незвичайний вид самозайнятості, як лялькарство.

реалістичні ляльки

Відзначимо, що на всій планеті є лише два майстри-реборністи (лялькарі, які створюють ляльки, що повністю імітують живих немовлят і мають розмір і пропорції справжнього малюка) чоловічої статі – італієць і українець, герой цієї публікації.

реборн

Сергій використовує якісні форми (на професійному жаргоні – молди) виробництва США, спеціальні фарби та 3D-лак з Німеччини. Кожну волосину він прошиває вручну, на кожну ляльку наносить близько 40 шарів фарби, щоб вийти у природний тон шкіри, а потім індивідуально підбирає речі.

лялька як жива

Тонка, повільна робота прекрасно заспокоює, а результат дарує задоволення собою.

ляльки-немовлята

Якщо після перегляду цих фото, вам закортіло придбати одну з робіт для колекції чи своєї дитини, а чи й просто підтримати ініціативу ветерана, то ось персональна сторінка Сергія у «Фейсбуку». Ціни набагато нижчі, ніж реально вартують ці неймовірні роботи.

Робота лялькаря

Сергієві ляльки настільки натуралістичні, що через їх разючу схожість із справжніми малятами із талановитим лялькарем не раз ставалися курйозні випадки.

«Зустрічався з людиною, щоб передати замовлення. Ви б тільки бачили, як люди на вулиці реагують, коли я з пакета «живу дитину» дістав!» – сміється майстер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему