Існує безліч способів, як приготувати смачну вівсяну кашу.
Але чомусь далеко не всі ними користуються. Пропонуємо освоїти хоча б один із варіантів і приготувати вівсяну кашу з вишнею та горіхами, ідеться на сайті Євгена Клопотенка.
Це чудовий варіант для сніданку або легкого перекусу в середині дня. Який би час ви не вибрали, можете бути впевнені в тому, що ця вівсяна каша вам обов’язково сподобається.
Cкладові
100-150 г Вівсяні пластівці (звичайні або дрібного помолу)
300 мл Вода
300 мл Молоко
2 дрібки Кориця
2 ст. л. Мед
2 ст. л. Насіння гарбуза
30 г Волоський горіх
50-80 г Вишня (заморожена)
20 г Вершкове масло
Покроковий рецепт
Вишню розморозьте при кімнатній температурі і злийте талий сік.
Відваріть вівсяну кашу. Спочатку залийте її водою і доведіть до кипіння, додайте молоко, корицю і варіть ще 2-3 хвилини. Зніміть з вогню, додайте вершкове масло і дайте постояти 1-2 хвилини.
Подавайте кашу з вишнею, медом, горіхами і гарбузовим насінням.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.