Життя

 «Спершу не звертала уваги, а тоді вийшла заміж, і ми разом вже 60 років»

 «Спершу не звертала уваги, а тоді вийшла заміж, і ми разом вже 60 років»
Тамара та Юрій Білоусови

Відсвяткувати в парі діамантове весілля щастить далеко не всім.

Однак Тамара та Юрій Білоусови цими днями відзначили 60 років сімейного життя, йдеться у публікації в газеті «Твій вибір».

– Ми познайомилися, коли проходили навчальну практику, – розповідає пані Тамара. – Мені тоді було 20 років, а Юрі – 23. Він приходив в гості до родини, в якої я винаймала кімнату. Я спершу не звертала на нього ніякої уваги. Але все змінилося одного дня. Тоді господарі запросили до обіду, і Юра пішов помити руки.

Попросив мене допомогти зняти годинник, аби не намочити його. Я допомогла, і ми, дивлячись одне одному в очі, так і стояли в коридорі. Саме тоді, мабуть, і спалахнуло між нами кохання.

Юнак став частіше відвідувати своїх знайомих, намагаючись поспілкуватися з дівчиною. А згодом запросив на танці.

– Я все більше  і більше переконувався, що вона – моя доля, – посміхається Юрій Васильович. – Ми дуже багато спілкувалися, і я бачив, що у нас багато спільних поглядів на речі, на життя загалом. І через пів року запропонував стати моєю дружиною. І яким же був щасливим, коли вона погодилася!

Чоловік працював вчителем по автосправі, і нині колишні учні з вдячністю згадують свого наставника. А жителі Чорткова, які знають подружжя, радіють за нього і жартують: мовляв, пара знає секрети щасливого сімейного життя.

– Та ні, – сміється чоловік. – Насправді ніяких секретів немає. Головне – це кохання, терпіння і вміння прощати. В житті буває по-всякому, усі ми робимо дурниці і, буває, що говоримо нісенітниці. А тому потрібно вміти прощати. Особливо, коли кохаєш людину.

Ксенія Фірковська

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кохання, шлюб, Долі
В тему

Останні матеріали