Життя

Вийшла заміж за принца-іноземця, а тепер про це жалкує

Вийшла заміж за принца-іноземця, а тепер про це жалкує
ілюстративне

Коли два роки тому Олена Панасюк із Запоріжжя зізналася, що хоче вийти заміж за мільйонера, багато хто лише скептично усміхнувся. Адже вік – 38 років – був явно не на користь у пошуку нареченого-мільйонера. Крім того, жінка сама виховувала 6-річного сина й 4-річну доньку від першого шлюбу.

На подив усіх скептиків, Олена таки знайшла чоловіка своєї мрії, котрий мешкав у Німеччині. Після тривалого листування і декількох зустрічей пара вирішила одружитися, йдеться у публікації в газеті «Твій вибір».

Німця не турбувало навіть те, що муситиме виховувати не своїх дітей. І незадовго до 2019 року Олена вийшла заміж та разом із сином і донькою переїхала до Німеччини. Увесь рік Олена розповідала про життя в Німеччині, усміхалася на численних фото, раділа першим квітам і ділилася розповідями про погоду.

Та несподівано для всіх на порозі 2020 року розказала гірку правду про те, що і другий її чоловік не виправдав тих сподівань та зруйнував ті мрії, що їх жінка плекала, покидаючи Україну…

Вперше Олена Панасюк вийшла заміж у 30 років. І хоча кажуть, що шалена любов буває лише в юності, та для Олени її обранець був центром всесвіту.

«Я робила йому подарунки, запрошувала на побачення. Оточувала любов'ю та увагою, – майже рік тому розповідала жінка, коли ми вперше писали про її історію на сторінках нашої газети. – А от мій коханий за весь період знайомства лише двічі подарував букет квітів. Навіть коли купував фрукти, то неодмінно уцінені (тобто підгнилі). «Я не скупий. Я просто економний», – пояснював він.

На день народження дітей ніколи не морочився з подарунками. Казав: «Ти хотіла дітей? Шукай можливості їх забезпечувати». І ота патологічна скупість настільки отруїла сімейне життя, що врешті-решт Олена подала на розлучення. Подала, незважаючи на те, що в той період донечці був лише рік, а синові – три.

– Хоча це видасться дивним, та, коли я звільнилася від шлюбного тягаря, в мене відкрилося друге дихання. Я почала писати багато віршів. Я здійснила свою давню мрію – створила моновиставу за власними віршами. Для того написала пісню і записала її на студії звукозапису. Сама заспівала основну партію і бек-вокал. Зіграла свою моновиставу на сцені дитячої музичної школи, де працювала викладачем на театральному відділенні.

Згодом видала другу збірку віршів і з успіхом презентувала її. Навіть почала писати роман, – розповіла Олена. – За три роки вільного життя я дозріла до того, що захотіла знову вийти заміж. Але від шлюбу тепер чекала не лише почуттів, а й стабільності, забезпеченості. Чи хотіла б вийти заміж за мільйонера? Хотіла б! – відверто сказала жінка півтора року тому.

– Але обиратиму забезпеченого чоловіка, поруч із яким я б не рахувала копійок і не тягнула від зарплати до зарплати. А ще шукатиму такого нареченого, поруч із яким я почуватимуся ЖІНКОЮ – КОХАНОЮ і ЖАДАНОЮ!

Охочих одружитися не було

Як і слід було очікувати, знайти мільйонера  виявилося справою не з простих. Тож Олена розпочала з того, що знайшла в інтернеті дружин мільйонерів. У власника мережі «Фейсбук» Марка Цукерберга дружина виявилася звичайною жінкою: футболка, джинси.

А от коли Олена подивилася на дружин українських мільйонерів, зрозуміла: треба скинути кілограмів десять ваги, приточити сантиметрів із десять до довжини своїх ніг і зробити пластичну операцію. Тож набагато простішим здавалося змінити географію пошуків: мовляв, у Західній Європі не такі високі вимоги до зовнішності дружин.

Проте, скільки жінка не сиділа на сайтах знайомств, скільки не писала листів холостякам – їй ніхто не відповідав. Ба більше – блокували спілкування з жінкою. Тому здавалося: все… кінець… мрія розбилася.

…Бо захотіла стати королевою

Якоїсь миті Олена, остаточно розчарувавшись у пошуках нареченого, видалила свою анкету із сайту знайомств. Однак якесь шосте чуття підказало: «А тепер заповни анкету так, як ти хочеш!»

– Пригадую, я тоді розсердилася й написала: «Хочу, щоб мій чоловік ставився до мене так, як до королеви. Щоб я була для нього центром всесвіту. І щоб він любив моїх дітей». Написала й забула, оскільки думала, що мрія все одно не здійсниться, – зізналася жінка.

Але саме цей рішучий допис здійснив неймовірне: його прочитав розлучений чоловік із Німеччини. Його підкорило бажання жінки бути королевою. Він написав, що готовий здійснити її вимогу. І якраз на 6 травня 2018-го, саме на свято Георгія Переможця, мрія перемогла всі песимістичні прогнози… Принаймні так тоді здавалося Олені.

Торстен Еман зізнався українці у своїй симпатії. Майже місяць двоє вже далеко не юних людей із досвідом попереднього шлюбу листувалися. Спочатку – за допомогою перекладача.

Однак перекладач іноді такі штуки міг утнути. Було, Торстен запитує, чи готова Олена представити його як свого чоловіка, а перекладач озвучує: «Чи хочеш ти познайомити мене зі своїм колишнім чоловіком?» Тому дуже часто пара інтуїтивно відчувала, про що мова, – настільки вони стали душевно близькі одне одному. А потім Олена стала потрохи освоювати іноземну мову.

4 червня Олена вперше поїхала до Німеччини. І під час першого ж гостювання Торстен запропонував Олені руку та серце.

Олена та Торстен

Олена та Торстен

«Це жінка моєї мрії! Вона чудова! Вона моя королева! – казав перед весіллям німець про свою обраницю-українку. – Вона розуміє мене з пів слова. Тому я дуже її кохаю».

«Я теж сподіваюся, що ми скоро одружимося, – підтримала коханого Олена й показала на підмізинному пальці каблучку. – Торстен зробив мені пропозицію. Це сталося у старовинному замку, якому більше від тисячі років. Відчуття були неймовірні!»

Каблучка з діамантом і відпочинок на Сейшелах

Відразу після знайомства Олена не могла надивуватися щедрості Торстена. Якщо в попередньому шлюбі вона сама собі купувала весільну каблучку, то наречений-німець уже на заручини подарував Олені колечко з діамантом і мандрівку за кордон.

– Ви знаєте, за всі мої «…дцять» років я ніколи не відчувала того, що подарував  мій Торстен. Раніше всі домашні клопоти, вся робота, всі питання лежали виключно на моїх плечах. Навіть коли я вдягала сукню, все одно почувалася сильним чоловіком. А тепер я завжди – ЖІНКА. І коханий навіть дарує мені власні вірші, – ділилася Олена радістю з нашими читачами.

– Наприкінці серпня ми з Торстеном одружилися. Я разом із дітьми переїхала до Німеччини. У малечі є тепер власна велика кімната, сучасні меблі, багато іграшок. Дочка вже відвідує дитсадок (кардинально інший, ніж український). Майже відразу після приїзду я успішно склала іспит на знання німецької.

Мої діти теж вчать німецьку і вже можуть трохи спілкуватися зі своєю новою сестричкою –  молодшою дочкою Торстена. Всі троє люблять разом проводити час: були у відкритому басейні, у дитячому центрі розваг, у Музеї динозаврів. Мої діти раніше не могли навіть уявити собі такого відпочинку.

«А як же мільйони?» – запитували ми. Та фінансовий бік аніскільки не бентежив Олени:

– Торстен має свій бізнес. Я буду йому допомагати. Сподіваюся, це допоможе нам обом стати мільйонерами. Хоча я і так уже неймовірно багата. Адже маю турботливого чоловіка, здорових діток і дім, сповнений щастя та любові.

Наприкінці розмови Торстен і Олена поділилися мрією – влітку 2019-го гучно відсвяткувати першу річницю подружнього життя: у старовинному замку, з каретою для молодят і кучером у старовинному вбранні. А потім, як у фільмі про кохання, подружжя вирушить у медовий місяць на Сейшельські острови.

Але…

Чоловік-мрія знайшов собі іншу

Буквально днями Олена Панасюк шокувала мене своєю відвертою розповіддю про те, на який кошмар перетворилося її сімейне життя.

«Щойно я як офіційна дружина вийшла з трапа літака, Торстен підхопив мене на руки, кружляв, цілував у всіх на очах. Проте ця ідилія тривала рівно три дні», – зізналася Олена. Бо потім усе частіше замість слів кохання і турботи жінка чула докори, прискіпування до себе та її дітей. Торстен навіть почав хапати Олену за руки, штовхати.

Він хотів встановити тотальний контроль над дружиною-українкою. Його дратувало, коли жінка переглядала в інтернеті новини, ділилася у соціальних мережах своїми дописами і фотографіями. Побачивши таке, Торстен заборонив Олені виставляти її фото в інтернеті.

Олена та Торстен
Олена та Торстен

Так само, як і перший чоловік, другий теж виявився скнарою ще тим. Він вимагав від Олени звіт за кожну витрачену копійку. Врешті взагалі перестав давати гроші. На прохання дружини надавати перевагу здоровій їжі Торстен лише фиркав: мовляв, усі це їдять і ти будеш.

Через такий раціон Олена поправилася аж на 13 кг! Тож почалися нові сварки: Торстен дорікав, що він брав собі зовсім не таку дружину, яку має зараз. Тож Олена і сиділа на дієті, і займалася фізичними вправами, і приймала біодобавки – безрезультатно.

«Аби купити чогось смачненького своїм дітям, я здавала порожні пляшки в обмін на гроші. Проте згодом Торстен і це заборонив мені робити», – розповіла жінка.

Коли після сварок Олена пробувала порозумітися з чоловіком, той не мав жодного бажання. Тож фактично дім, у якому мали панувати любов і турбота, перетворився на пекло. А коли Торстен ще й підняв руку на Олену, вона разом із двома дітьми втекла до спеціалізованого притулку в Німеччині.

Втім її чоловік через утечу недовго журився. Він знайшов собі новий об'єкт для кохання і найближчим часом збирається вкотре одружитися. Причому місцем весілля чоловік обрав той самий старовинний замок, у якому обіцяв Олені відсвяткувати першу річницю їхнього подружнього життя.

Тепер жінка не знає, як їй бути далі. Офіційно вона ще лишається дружиною Торстена. Але фактично вони стали з чоловіком чужими людьми. Не відомо також, Олені дозволять лишитися в Німеччині чи депортують. Тож усе частіше жінка задумується над тим, аби повернутися додому, в Україну.

Оксана Бубенщикова

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Долі, кохання
В тему