Відео

В Україні - режим надзвичайної ситуації. Що це означає?

В Україні - режим надзвичайної ситуації. Що це означає?

Уряд ухвалив рішення ввести режим надзвичайної ситуації в Україні та продовжив карантин до 24 квітня.

Таке рішення у середу, 25 березня, ухвалили на черговому засіданні уряду, яке транслювало hromadske.

До цього режиму надзвичайної ситуації був введений у тих областях, де зафіксували випадки інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: Київській, Житомирській, Чернівецькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Донецькій, Тернопільській і Черкаській, Запорізькій областях та Києві.

Нагадаємо, 12 березня обласні державні адміністрації по всій Україні запровадили карантин до 3 квітня, виконуючи рішення Кабінету міністрів щодо протидії поширенню нового коронавірусу SARS-CoV-2.

За останніми даними, у світі офіційно зареєстрували 422 989 випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2, 18 915 смертей та 108 578 випадків, коли пацієнти успішно одужали.

В Україні станом на ранок 25 березня зафіксували 113 випадків коронавірусної хвороби Covid-19: у Чернівецькій області виявлено 38 випадків, у Києві — 31 випадок, у Київській області — 22, Івано-Франківській — 5, Тернопільській — 4, у Дніпропетровській, Запорізькій, Львівській — по 2, Житомирській — 2, у Волинській, Донецькій, Луганській, Одеській та Черкаській областях — по 1 випадку.

Наразі зафіксували 4 летальні випадки — померли 71-річна жінка у Житомирській області, 56-річна жінка — в Івано-Франківській, 33-річна — у Чернівецькій, 68-річний чоловік — у Тернопільській. Одна людина одужала.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, коронавірус, карантин, Надзвичайні події, карантин
В тему