Відео

НП в Одесі: через вибух газопроводу порозкидало автомобілі (відео)

НП в Одесі: через вибух газопроводу порозкидало автомобілі (відео)

Транспортні засоби були запарковані над місцем витоку газу у трубі, схованій у землі.

В Одесі прогримів вибух, в результаті якого один автомобіль відкинуло на трамвайні рейки, в другому вибило вікна. А у дорожньому покритті лишилася велика вирва, пише одеське видання «Думская».

Потужний вибух прогримів під автівкою, запаркованою між  6-ю і 7-ю станцією Великого Фонтана, приморської курортної місцевості на півдні міста. Вибуховою хвилею машину відкинуло на трамвайні колії, а у дорожньому покритті лишилася величезна яма. У ще одного авто, залишеного власником, вилетіло заднє скло.

Спершу екстрені служби підозрювали вибух бомби, закладеної під авто, потім розглядали версію, що «рвонуло» газове обладнання в машині. Та зрештою з’ясувалося, що стався прорив газопроводу. Водій BMW, який на момент вибуху перебував у запаркованій машині, каже, що відчував їдкий запах газу. Чоловік від госпіталізації відмовився.

«За попередньою інформацією, вибухового пристрою не було, потерпілих нема. Поліція з’ясовує. Що сталося насправді», – повідомляла прес-служба місцевого ГУНП. На місці НП працювали слідчо-оперативна група, міські служби. Рух трамваїв виявився паралізований. Патрульні здійснювали відвід транспорту.

За словами жителів ближніх будинків, два чи три тижні тому в цьому місці прокладали безтраншейним методом газопровід до однієї з новобудов. Очевидно, роботи були проведені неправильно, відбувся витік газу, який накопичився у порожнинах під дорогою, а сьогодні детонував. Після вибуху на висоту близько 9-10 метрів здійнялися хмари піску і щебеню.

Згодом комунальники опублікували відео моменту вибуху, зафіксованого камерами відеоспостереження.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему