Поради

Як живуть на пенсії різні знаки зодіаку

Як живуть на пенсії різні знаки зодіаку

Як стверджують астрологи, представники різних знаків зодіаку старіють по-різному…

Овни – це ще ті «енерджайзери»! Вони вперто не помічають своїх років. Як вівці на полонині, так і вони: бігають у своїх компаніях, весело дзеленчать дзвіночками. Часом люблять поборюкатися рогами, бо ж навіть у пенсійному віці лишаються впертими. Для Овнів у задоволення провести час із дітьми та внуками (але не щодня!). Вони не бояться опанувати сучасний телефон чи пограти на комп’ютері. Старість для Овна починається в років 90. А до того часу насолоджуватися життям їм не заважають ні вставна щелепа, ні хворі коліна.

Тельці звикли по життю бути розважливими і невтомно працювати на благо дому. Тож із виходом на пенсію представники цього знаку не полишають трудитися біля хати чи на дачі і телефонувати дітям, щоб приїхали забрати гостинці. Зморшки, сивина чи лисина не лякають Тельців. Головне, кажуть вони, – щоб було здоров’я працювати і дбати про сімейний достаток. Задля цього з роками Тельці все більше приділяють уваги своєму здоров’ю.

Близнюки, вийшовши на пенсію, часто роблять переоцінку цінностей. Якщо в молодості вони були просто енергійними, то з віком спрямовують енергію в те русло, до якого тягнеться їхня душа. Хтось продовжує будувати кар’єру. А хтось на старості занурюється з головою в хобі і теж досягає непоганої майстерності. Чимало Близнюків саме з виходом на пенсію починають дбати про здоров’я.

Раки часто люблять наперед усе розпланувати. А тому ще до виходу на пенсію думають, за які гроші вони зустрічатимуть старість. Часом Раки впадають у страх самому лишитися в чотирьох стінах. Тож, аби розвіяти тривоги, зірки вам радять більше спілкуватися із сусідами, не конфліктувати з ріднею, а нерідко – йти на поступки. Натомість дітям, чиї батьки – Раки, варто більше дослухатися до порад старших: вам це не важко, а батькам – у задоволення.

Леви ще до виходу на пенсію прагнуть здобути успіх та визнання, аби закріпити за собою титул «царя звірів». Із виходом на пенсію їм тяжко змиритися зі статусом «звичайного пенсіонера». А тому вони люблять і надалі ходити вулицею, гарно вдягнувшись та гордо піднявши голову. Леви отримують справжнє задоволення, коли згадують успішні роки молодості. В розмовах про свій вік представники цього знаку нагадують, що старість – то мудрість, а мудрість – то і є багатство.

Діва всі молоді роки наполегливо працює. І, лише коли виходить на пенсію, дозволяє собі зайнятися справою, про яку мріяла все життя. Діви не люблять говорити про старість, називають її другою молодістю. Бо й справді на заслуженому відпочинку живуть на повну: відвідують цікаві місця, беруть участь у місцевій самодіяльності, проявляють активну позицію в житті громади. Варто звернутися до Дів із порадою, як вони допоможуть не лише словом, а й ділом.

Терези з юних літ люблять милуватися собою. Тож із віком, аби приємно було дивитися в дзеркало, починають усе більше дбати про свою зовнішність. Якщо вони не в силі розгладити зморшки, то увагу від них охоче відволікають новим одягом чи яскравою прикрасою. Що більше років Терезам, то більше вони прагнуть спілкування і цінують дружбу. Декому вдається навіть закохатися!

Скорпіони, доки молоді, мають непростий характер, люблять вжалити. А от із віком вони подалі ховають отруту, а болісні підколки перетворюють на дотепні жарти. Скорпіони на пенсії задумуються над тим, аби лишити по собі хорошу згадку. Тому одні купують дітям чи внуку цінну річ. Інші залишають раритетні фото і спогади, викладені на папір. Навіть у поважному віці Скорпіони зберігають шарм і відчуття смаку.

Стрілець теж не хоче старіти. На запитання про вік відповідає жартома: «Мені стільки, на скільки я виглядаю». Щоб забути про роки, Стрільці люблять товаришувати з молоддю чи просто енергійними людьми. Одні зі Стрільців не полишають рухливого способу життя. Хоча є й такі, які воліють лягти біля телевізора і тільки дивитися, як інші працюють чи займаються спортом.

Козороги навіть із виходом на пенсію не полишають думок, що повинні щось комусь довести. З віком багато Козорогів опановують якесь нове заняття. Нерідко вони лише на старості починають жалкувати, що все життя  кудись спішили, чогось домагалися, хоча насправді душа прагнула іншого. Зазвичай у Козорогів хороша генетика. А тому довгий час їх не будуть підводити здоров’я та пам’ять.

Водолії все життя любили перебувати в центрі уваги. Тож і з виходом на пенсію нікуди не зникне їхня ексцентричність. Представники цього знаку зодіаку із задоволенням проводять час із дітьми. Водоліям подобається готувати дітям смаколиків чи зв’язати теплі шкарпетки. Навіть у поважному віці Водолії мають приємну зовнішність, не втрачають зв’язку із останніми подіями у країні та світі. Відтак лишаються цікавими співрозмовниками.

Риби належать до тих знаків зодіаку, які панічно бояться старіти. І справа не лише у зморшках або сивині. «У мене ще стільки справ не виконано!» – кажуть Риби. Із виходом на пенсію ці люди продовжують аналізувати, що зробили і які справи їх іще чекають. Риби – невтомні шукачі секретів довголіття. Вони із інтересом перечитують рецепти народних лікарів, дбають про своє здоров’я, а від самотності рятуються, знаходячи собі коло однодумців.

Ніна Грицюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, гороскоп, пенсіонери
В тему