Поради

Чим грудень зіпсує нам новорічний настрій

Чим грудень зіпсує нам новорічний настрій

Грудень з підвищеним індексом астрологічних подій добре наголошує на кінцівці складного за всіма показниками 2021 року.

За значимістю впливів, у третій декаді місяця завершується річний цикл ворожнечі Сатурна з Ураном – аспекту ретранслятора, який чудово показує боротьбу старих (Сатурн) та нових (Уран) порядків, а Юпітер з 29-го грудня остаточно перейде на знак своєї сили Риби, налаштовуючи на якийсь оптимізм.

Свою інтригу містить і розворот Венери, що планується, з 19 грудня в ретроградний рух – її поєднання в обоймі з Плутоном на великій ділянці грудня (з 10 по 26) напевно відобразить якісь тематичні/драматичні події та процеси у світі грошей, мистецтва та партнерських відносин. на всіх рівнях.

Важливими відмітками місяця стануть і дні інгресій планет – 13-го одночасно Марс перейде до Стрільця, а Меркурій на знак Козерога, різко змінюючи риторику, вибір стратегії та тактику дій. 21 грудня – перехід Сонця на знак Козерога, що відповідає установці нових сезонних програм та традиційний час Зимового Сонцевороту.

Перша декада грудня насамперед пов'язана з негативним впливом Нептуна, Юпітера та сонячного затемнення у суботу, 4 грудня, (о 10:43 за київським часом) у 13 градусі Стрільця. В оперативному плані можна враховувати, що період до 12 грудня (особливо з 7 по 12) виглядає досить «каламутним» і вірусним, коли профілактику та охорону здоров'я корисно поставити на чільне місце. Конфлікти Марса з Юпітером (точний 8 грудня), Меркурія та Сонця з Нептуном (7 та 12 грудня) також можуть бути пов'язані з інформаційним туманом, фальстартами, або погано опрацьованими, передчасними діями, помилковими кроками – період складний для прийняття рішень.

Тиждень з 13 по 20 грудня включно виглядає конструктивнішою ділянкою для ділових починань. 13-14, 16-17, 20 грудня – усі ці дні мають сприятливий шлейф зростаючого союзу Сонця з Юпітером (точний аспект у ніч із 19 на 20 грудня). Саме тому на перший погляд цілком багатообіцяюче виглядає і карта точної повні 19 грудня (07:35 за київським часом) з дружніми аспектами світил до Юпітера.

Тим не менш, третя декада грудня (з 21 по 31 число) є досить непередбачуваним періодом. Згаданий вище головний аспект 2021 року, суперечка Сатурна з Ураном (точний аспект 24 грудня), несе перманентну напруженість у світі, грубе порушення свобод і подвійні стандарти, протиріччя між суспільством і можновладцями, подієво зриває плани, вносить елемент несподіванок і форсмажору у тому числі пов'язаних із природними, погодними аномаліями. Потім, орієнтовно з 25 по 28 грудня, транзитний Марс проходить шкідливу зірку Антарес (що має ту ж природу Марса), що завжди тримає в напрузі і може супроводжуватися руйнівними, стихійними подіями та рішеннями. Дещо нервовими очікуються і передноворічні дні 28-30 грудня з напруженими аспектами транзитного Місяця в Скорпіоні та з'єднання Меркурія з Плутоном.

Більш позитивними днями, що підходять, наприклад, для зустрічей та заходів, вибору та купівлі подарунків у третій декаді стануть – 20, 25, 27 та більш умовно 30 грудня. Оптимізму вам та віри в майбутнє!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, прогноз астрологів, поради астролога
В тему