Поради

Яким буде ваш жених, коли сниться перлина

Яким буде ваш жених, коли сниться перлина

Згідно із сонником Міллера, побачити уві сні перлини - віщує хороший бізнес, успішну торгівлю і удачу в громадській діяльності.

Приснилися перлини

  • Якщо молода жінка бачить уві сні, що її коханий дарує їй перли, вона буде надзвичайно щаслива: її чекають і веселощі, і задоволення, а також люблячий, вірний жених, якому чужі егоїстичні ревнощі, що руйнують щастя.
  • Якщо жінка втрачає або розсипає перли, вона буде страждати від невимовних печалей.
  • Для молодої жінки захоплюватися уві сні перлинами - означає, що чиста любов наповнить її душу, і вона зробить все, від неї залежне, щоб сподобатися обранцю.

Перлини уві сні

  • За сонником Нострадамуса, бачити уві сні прикрасу із перлин - такий сон пророкує появу на Землі видовища надзвичайної краси, свідки якого отримають якесь одкровення, яке переверне їх звичайне життя.
  • Розкрити уві сні раковину і побачити там перлину - такий сон пророкує несподівану подію, яка серйозно потрясе психіку багатьох людей.
  • Бачити уві сні чорні перлини - страшне передвістя, що загрожує приходом темних сил. Найжахливіше полягає в тому, що люди з тонкою нервовою організацією будуть служити злу, не підозрюючи про це, немов підкоряючись гіпнозу або магічному впливу злого початку.
  • Якщо уві сні ви купуєте рідкісну перлину, то це означає, що в вас прихований величезний потенціал, який несподівано проявиться під впливом раптових змін.

До чого сняться перлини

Відповідно до сонника Цвєткова, перлини у вашому сновидінні можуть бути передвісником пролитих сліз.

Значення сну про перлини

За сонником Фрейда, вважається не дуже хорошим знаком, коли сняться перли, тому що він обіцяє людині сльози, засмучення. Тому якщо вам наснилися перлини - значить, вашим відносинам судилося розірватися. До цього все йшло, вони зжили себе і зробити що-небудь буде не в ваших силах.

Якщо ви уві сні прикрашали себе перлинами - значить, в реальному житті ви спробуєте відновити втрачені відносини. Зробити це буде важко, оскільки сенсу в їх відновленні ваш партнер не знайде і буде всіляко чинити опір вашим бажанням. Не проявляйте наполегливості, щоб остаточно не налаштувати людину проти себе. Краще зберегти теплі приятельські стосунки, ніж отримати відверту ворожнечу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, прогноз астрологів, поради астролога
В тему