Поради

Ці три способи покращити задоволення від сексу підтвердили вчені!

Ці три способи покращити задоволення від сексу підтвердили вчені!

Подруги, жіночі форуми і глянцеві журнали радять десятки різних способів для того, щоб урізноманітнити сексуальне життя. Ось тільки далеко не всі з них дійсно працюють. Однак наука не стоїть на місці, і вченим вже вдалося виявити ряд ключових складових ідеального сексу.

Гучні стогони

Дослідження Елізабет Бабин підтвердило теорію про те, що люди, які не стримують емоцій під час сексу, отримують від занять любов’ю набагато більше задоволення, ніж ті, хто соромиться збентежити сусідів. Гучні стогони жінки допомагають чоловікові зрозуміти, що він все робить правильно і додатково до цього збуджують краще за будь-що.

Обійми

Якщо ваш партнер, ледь досягнувши оргазму, відвертається до стінки і засинає – вам пора серйозно поговорити. Згідно з рядом досліджень, обійми і поцілунки після статевого акту роблять людей щасливішими не тільки в інтимному житті, але і в стосунках в цілому.

Фантазії

Вчені встановили, що пари, які обговорюють свої сексуальні бажання, набагато більше задоволені інтимом. Більш того, максимально відкриті в сексуальних питаннях жінки в рази частіше відчувають оргазм. І це не дивно: якщо партнер знає про ваші бажання, йому куди простіше доставити вам задоволення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, вчені, цікаво знати
В тему

Останні матеріали