Поради

Чому не можна спати ногами до дверей

Чому не можна спати ногами до дверей

Не можна спати ногами до дверей. Про це багато хто чув, але не всі знають чому. Феншуй і народні прикмети допоможуть знайти відповідь.

Що кажуть слов'янські повір’я

Сон ногами до дверей передрікає швидкий відхід з життя. Так вважали наші предки. Двері в кімнату - це енергетичний канал. У нічний час, коли ми спимо, він з'єднує наш світ і царство мертвих. Якщо спати напроти дверей, це, як мінімум, спровокує погані сновидіння.

Людина втратить життєву силу, почне відчувати проблеми зі здоров'ям, в родині будуть відбуватися конфлікти, аж до рукоприкладства. Небіжчиків виносять ногами вперед, що теж пояснює негативний сенс прикмети.

Скандинавські повір’я

Скандинавські повір’я говорять, що уві сні людина залишає тіло. Лягати ногами до виходу можна тільки в тому випадку, якщо двері закриті, інакше душа вийде і заблукає. Це призведе до загибелі людини.

Крім того, скандинави вірили, що через відчинені двері, вночі, проникають злі духи. Вигнати їх з дому - складно. Вони забирають енергію, роблять людину слабкою, позбавляють її волі. У такій ситуації допоможуть тільки магічні обряди по вигнанню нечисті.

Феншуй

Якщо вірити китайським вченням, між вікном і дверима знаходяться енергетичні потоки - не тільки позитивні, але і негативні. Спати на цій лінії не можна як ногами, так і головою до входу.

З будинку на вулицю і назад, циркулює енергія Ци, заважати якій - означає руйнувати власне життя. Тому ліжко треба ставити в кутку або посередині кімнати, розташовуючись на ній перпендикулярно щодо кордону, що проходить від вікна до дверей.

Інші забобони та прикмети

Дзеркало навпроти ліжка - ще одна погана ідея. Поверхня, що віддзеркалює, має потужну енергетику, відкриває портал в світ покійних, а також в інші виміри.

Якщо людина спить напроти дзеркала, її починають переслідувати невдачі, вона бачить страшні сни, відчуває незрозумілий страх в реальності. Це може стати причиною апатії і депресії. Вночі у вікно заглядають духи і різні сутності, які дивляться на сплячих людей, забирають у них енергію і здоров’я.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: здоровий спосіб життя, поради астролога, цікаво знати
В тему