Поради

ТОП 10 жіночих помилок у сексі

ТОП 10 жіночих помилок у сексі

Інтимні стосунки між чоловіком та жінкою – важлива складова гармонійних тривалих стосунків. Але досить часто ми, в силу тих чи інших обставин, припускаємося фатальних жіночих помилок в сексі, які день за днем руйнують наше особисте життя, роблячи далекою та недосяжною мрію про таке просте та зрозуміле щастя. Що ми робимо не так, коли опиняємося з коханим чоловіком у ліжку? Розглянемо найпопулярніші 10 жіночих помилок в ліжку, позбувшись яких, можна підняти сексуальне життя і стосунки з чоловіком на новий рівень.

Забудьте про свою недосконалість

Ви любите робити все на тверду «п`ятірку з плюсом»? Звичайно, це дуже добре, коли ви працюєте над квартальним звітом чи чаклуєте над черговим кулінарним шедевром. Але надмірно високі вимоги до себе коханої з часом негативно відіб’ються на сексуальних стосунках з чоловіком. Ви вважаєте, що ваша фігура занадто далека від зразків, які пропонують анорексичні моделі чи комплексуєте, що не в змозі повторити карколомні трюки порноакторів?

Заспокойтесь і запам`ятайте: ваш партнер бачить не тільки те, що ви вважаєте вадами. Чоловік з вами, а це означає, що він сприймає вас в цілому – візуальна картинка, тактильні відчуття, голос, посмішка, запах… Тож не припускайтеся таких помилок дівчат у ліжку і не заважайте партнеру насолоджуватися вами! Не варто побиватися над недосконалістю мізинця на лівій нозі – краще подумайте, як зробити ніч з чоловіком яскравою і пристрасною.

Дбайте про себе

Навіть (і особливо!) якщо ви з чоловіком разом багато років і у вас підростають двійко чудових діточок, жінці не слід нехтувати доглядом за собою. Можливо, чоловік і не помітить, що ви зробили нову зачіску чи провели день у СПА-салоні. А от відсутність зусиль з боку жінки подобатися чоловіку помітить обов`язково!

Зверніть увагу: в таких випадках партнер навіть словом не викаже своєї зневаги чи невдоволення. Та от тільки не дивуйтесь, якщо згодом на сорочці чоловіка ви побачите слід від чужої помади, загадкові подряпини на спині чи відчуєте різкий запах зовсім не ваших парфумів! Отже, жінки, візьміть до уваги таку пораду щодо сексу: чоловіки не люблять, коли жінка тільки й думає про зовнішню досконалість, але до повної протилежності вдаватися теж не слід! Краще тримайтеся золотої середини.

Скажіть «ні» холоду у стосунках із чоловіком

Можливо, ваше виховання було занадто пуританським і тепер ви вважаєте секс чимось брудним та принизливим? Що ж, звичайно, трапляється і таке, але значно частіше ми, жінки, елементарно соромимося демонструвати свою сексуальність, вимушено стримуємо наш неабиякий темперамент, припускаючись досить популярної жіночої помилки у ліжку. Навіщо ми це робимо? Звісно, щоб зберегти репутацію порядної жінки, яку секс не дуже-то й цікавить, а у ліжку з коханим чоловіком вона опинилася, лише намагаючись зробити йому приємне.

Якщо ситуація знайома вам «зсередини», терміново приступайте до роботи над жіночими помилками в сексі! Невже ви вважаєте, що арктичний холод в інтимних стосунках сприятиме укріпленню ваших відносин із чоловіком? Тож прямо сьогодні купуйте отой самий комплект найкращої білизни та запрошуйте коханого чоловіка на романтичну вечерю – ваш партнер неодмінно оцінить вашу ініціативу!

Ви пестите чоловіка лише «там»

Ви, звісно, скажете, що якраз саме це і подобається партнеру? Так, звичайно, але тепер уявіть, що коханий чоловік, як тільки опинившись у спальні, відразу переходить «до діла». Якось дуже швидко, і, загалом, нецікаво, правда? Повірте, жінка теж має право (і повинна) вносити свої зміни у звичний сценарій! Будьте спостережливою жінкою, не соромтесь, ретельно та делікатно вивчайте тіло чоловіка – ось так він затамує подих і збуджується, а ось цього з чоловіком краще не робити. Але як зробити це вперше, уникнувши помилок жінкам в ліжку? Якщо різка зміна поведінки здається вам не зовсім логічною, запропонуйте рольову гру, реалізуючи сценарій «секс з незнайомим чоловіком». Повірте, це сподобається вам обом!

Занадто тонкі натяки

Вам не подобається щось у поведінці партнера, ви мрієте спробувати нову позу чи просто почали втомлюватися від прелюдії, що надмірно затягується? Величезна кількість жінок, опинившись на прийомі у сексолога, признаються, що чоловіки чомусь далеко не завжди розуміють їхні таємні бажання. І це дуже прикро.

Милі дівчата, телепатія існує, але, здебільшого, у книжках, фантастичних фільмах та серіалах. В реальному житті чоловіки не дуже схильні сприймати ваші занадто тонкі натяки, вони взагалі мало що здатні сприйняти під час сексу – такими чоловіків зробила природа. Зрозуміло, сексуальна обізнаність та певний досвід підказують чоловікам необхідність дбати і про задоволення жінки теж. Та от тільки як зрозуміти, що саме їй потрібно? Небажання обговорювати це цілком зрозуміле, але навіщо слова, коли є так багато способів показати, чого саме зараз хочеться жінці, коли чоловік тут, поруч, у її обіймах?

Проявляйте ініціативу та допомагайте чоловіку

Безініціативність – основна помилка дівчат в ліжку. Так, доведеться іноді брати владу у свої тендітні руки, дещо озвучувати, щось пропонувати та підказувати чоловіку. Не варто боятися, що чоловік сприйматиме вас занадто розбещеною! Зрештою, просто скажіть, що цікавилися Камасутрою і мрієте дещо спробувати на практиці! Не забувайте: чоловіки за своєю природою є полігамними створіннями, отже, тяга до різноманітності у них в крові – тож допоможіть партнеру в цих захоплюючих еротичних дослідженнях.

Зауважимо, що така поведінка допоможе жінці згладити ситуацію, коли коханий чоловік пропонує ідеї, категорично неприйнятні: оральний або анальний секс, використання вібраторів та інше. Просто відмова, виказана партнеру у різкій формі, може викликати обурення у чоловіка, але запропонована жінкою альтернатива виведе стосунки на новий рівень.

Не перестарайтесь!

От і знову ми повертаємось до розмов про почуття міри. Захопившись «керуванням», деякі жінки настільки опановують роль, що починають давати «цінні вказівки» чоловіку майже командним тоном. А цього вже робити не варто, якщо, звичайно, така поведінка не є частиною рольової гри, в якій жінка керує, а чоловік підкорюється. В реальному житті більшість чоловіків надають перевагу класичній моделі стосунків, де чоловік є безумовним лідером і повністю контролює ситуацію.

Отже,  прислухайтесь до такої поради по сексу: намагаючись внести різноманіття – не надто захоплюйтесь роллю суворої господині, пам`ятайте про дорогоцінне почуття міри і не принижуйте партнера занадто керівним тоном та вказівками, будьте делікатнішими.

Не порівнюйте теперішнього чоловіка з «колишнім»

Ніколи не порівнюйте зовнішність та здібності чоловіка з аналогічними параметрами «колишнього». В найгіршому випадку, обговоріть це з близькою подругою. Такі сильні та брутальні чоловіки часто виявляються надмірно вразливими. Сама думка про наявність у жінки сексуально досвіду може засмучувати вашого партнера – адже тільки чоловік має право задовольняти фізіологічні потреби, хоча б по праву народження!

Але змінити докорінно основи психології чоловіка – занадто складна задача. Ми ж просто мудро уникатимемо таких розмов – хіба жінці нічого обговорювати наодинці з коханим чоловіком?

Занадто багато сміху та слів

Так, виявляється, притаманна жінкам балакучість часто дратує чоловіків. Але це не означає, що інтим має відбуватися в повній тиші! Доведеться емпіричним методом з`ясувати у чоловіка, з якого моменту жінці краще не озвучувати нічого, окрім безпосередніх емоцій та відчуттів. Так, позбутися звички буде непросто, але «складно» не означає «неможливо».

Ще одним проявом помилки жінок в ліжку чоловіки вважають сміх та жарти під час сексу. Так, чоловіки цінують почуття гумору жінки, але тільки не під час інтиму. Можливо, ваші жарти невдалі або травмують його самолюбство? Не вдаючись до пошуків глибоко прихованих психологічних причин, просто рекомендуємо жінці залишити жарти на «потім», аби не збивати партнера з рішучих намірів.

Не перегравайте

А тепер про сумне. Чому? А тому що механізм жіночого збудження надто вразливий та тендітний. Лише щось піде не так – його оте саме бажання у жінки як вітром здуває! Про омріяний оргазм годі й казати! Судячи з даних статистики, не кожній жінці щастить отримувати його щоразу опинившись у ліжку з коханим чоловіком. Однак, нам відомо, що чоловікам вкрай необхідно знати, які вони неперевершені коханці. Чи варто жінці імітувати оргазм? Питання надто складне! Але якщо вже вдалися до такої практики – намагайтеся  хоча б не надто перегравати! Тож будьте природнішими в проявах ваших відчуттів до партнера – інакше ваша поведінка почне дратувати чоловіка, а вам цього зовсім не потрібно!

Ми запропонували вашій увазі 10 помилок жінок в ліжку, які досить часто дратують чоловіків. Можливо, здається, що позбутися проблеми надто складно? Тоді згадайте, скільки всього неймовірно складного трапляється на життєвому шляху! Отже, ми впевнені, що щирі почуття, притаманні жінкам, такі як делікатність, чутливість та неймовірно розвинена інтуїція, дозволять вам, враховуючи наші поради, зробити стосунки з партнером гармонійними, романтичними та  щасливими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: секс, стосунки
В тему