17 Листопада 2017
Новини

«Зважені та щасливі 7»: продюсери проекту відкриють нове шоу «Анорексія»?

«Зважені та щасливі 7»: продюсери проекту відкриють нове шоу «Анорексія»?

ЕКСКЛЮЗИВ: 7 сезон шоу «Зважені та щасливі» продовжує дивувати. Свіжий випуск відкрив немало таємниць про особисте життя героїв, зокрема і про те, чому Писанка не має дітей. Що ж показали у шоу?

Чому Писанка не хоче дітей?

Цього тижня на майданчик завітала психолог та телеведуча Анна Кушнерук. Жінка змусила учасників по-новому оцінити свої стосунки. Зокрема, вона показувала героям відео, на якому половинки відверто говорили одне про одного. Такі коментарі розчулювати та засмучували героїв.

Мабуть, найбільшою сенсацією стало одкровення Руслани та Ісаєва. Ігор зізнався, що досі вірить, що кохана Руся народить йому сина чи дочку, а її вік (нагадаємо, 17 листопада Писанці виповнилося 52 роки), – не перепона, адже дітей дає Господь. Натомість Руслана розчарувала 43-річного чоловіка своїм зізнанням про те, що народжувати їй уже пізно.

Продюсери запустять нове шоу «Анорексія»

Ідея худнути парами має дві сторони. Плюс в тому, що партнери підтримують одне одного. Проте, з іншого боку, жінка та чоловік можуть втрачати вагу з різною швидкістю. Цю теорію довело й подружжя із 7 сезон шоу «Зважені та щасливі».

Наприклад, Ігор Ісаков прийшов на проект з вагою у 117 кілограмів. Його зріст становить 182 см. Відтак, нормальна вага для чоловіка його комплектації і віку повинна становити 66 – 82 кг. На останньому зважуванні Ігор показав результат у 88 кг, тоді, як Руслана – 113 кг.

Ще одна пара, в якій стрімко худне лише один партнер – Наталя Токарева та Олексій Добрянський. Те, що Блакитні досі залишаються на шоу – заслуга Олексія. Цього тижня через втрату батька Наталі, Блакитні тиждень були удома. Така перерва дала негативний результат. Наталія скинула лише 1 кг, тоді як Олексій знову взяв найважчу роботу на себе та показав результат у 3 кг. Проте, нині вага Добрянського становить 75 кг і це при зрості 163 см. Дієтологи ж вважають, що чоловік його статури повинен тримати свою вагу в рамках 53 – 66 кг.

Відповідно, якщо ці два підкаблучники і далі працюватимуть замість своїх дружин, то продюсерам проекту доведеться рятувати їх від анорексії.

Хто покинув проект

Цього тижня проект покинули Ганна та Дмитро Галичі. Ця пара досить непогано справлялася із нелегкими конкурсами. Проте, азарту під час змагань їм не вистачило, аби стати фіналістами шоу. Ганна прийшла на шоу з вагою у 107 кг, а Діма – 150. На останньому зважуванні пара показала такі результати: чоловік важив 120, а жінка – 85 кг.

Після проекту Галичі не припинили боротьбу. Нині Ганна важить 76 кг, а її супутник – 107. І як зазначили герої, все це тільки завдяки правильному харчуванню. Публіці буде цікаво дізнатися, що їхня донька також скинула декілька зайвих кілограмів.

Битва Чорних

У битву Чорних потрапили Блакитні та Сині. Герої повинні бути протягом ста метрів перекидати клітки, у яких їх закрили, та дістатися до воріт проекту «Зважені та щасливі». Складність завдання полягала ще в тому, що за учасниками гналися розлючені собаки. Завдяки впертості та наполегливості, перемогла команда Писанки та Ісаєва. Натомість сил Олексія не вистачило, аби їхня пара прийшла до фінішу першою.

Герої вже були готові попрощатися із товаришами, однак ведуча Аніта Луценко використала право вето, про яке оголосила ще у першому ефірі. Відтак, Наталія Токарева та Олексій Добрянський отримали можливість далі боротися у шоу.

Що покажуть у наступній програмі?

Наступного тижня герої будуть змагатися за право бути красивими. Їх одягнуть у розкішний одяг, нафарбують та зроблять чудові зачіски. Також учасники зустрінуться із  рідними, яких не бачили декілька тижнів. Проте, все це буде їм вартувати неабияких зусиль, адже за одяг та косметику доведеться боротися у надскладному конкурсі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему