15 Грудня 2020
Новини

Що подарувати дітям на Миколая: топ-6 ідей

Що подарувати дітям на Миколая: топ-6 ідей

Ранок 19 грудня – одне з найбільш очікуваних для дітей. Вони поспішають прокинутися і заглянути під подушку або в чобіт, де Святий Миколай залишив їм подарунок.

Про це пише «Телеграф».

Іноді «Святому Миколаю» у вигляді батьків складно вибрати подарунок для своєї дитини.  Видання вирішило допомогти і склало добірку подарунків, які модно покласти під подушку дітям на День святого Миколая 19 грудня.

«Найпростіший» спосіб - це покласти під подушку «різочку», показавши, що дитина погано себе вела у цьому році. У такий же спосіб можна і розіграти малюка. Під подушкою він знайде «символ поганої поведінки», а вже основний подарунок заховати в чобіток.

Солодкий подарунок порадує будь-якого малюка, якщо, звичайно, немає алергії. Цукерки, мандарини, пряники, шоколадки - практично безпрограшний варіант.

Подарунок за інтересами. Якщо Ваша дитина любить малювати логічним буде подарувати набір для малювання, олівці, фарби або фломастери, любити ліпити - пластилін, і т.д.

Як варіант, попросіть дитину написати листа Святому Миколаю (в принципі, вони завжди його пишуть). І просто купите їй те, про що вона попросила. Такий подарунок точно припаде до душі малюкові.

М'які іграшки. Всі маленькі діти люблять м'які іграшки, особливо дівчатка. Тому плюшевий ведмедик або зайчик, або улюблений мультгерой стане чудовим подарунком.

Більш «просунутим» дітям можна подарувати інтерактивні іграшки.

М'якенькі шапка, шарфик і рукавички, або теплий светр також може стати хорошим подарунком.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: подарунки, діти, свято
В тему

Останні матеріали