Відео

Діти у захваті: в Україні з’явився колоритний Миколай (відео)

Діти у захваті: в Україні з’явився колоритний Миколай (відео)

У Головпоштамті на Майдані Незалежності у Києві запрацювала резиденції Миколая.

Святий зустрічатиме дітей до 19 грудня з 13:00 до 20:00 у будні та з 12:00 до 20:00 – у вихідні.

«Тут можна поспілкуватись та сфотографуватися з Миколаєм і його помічниками – янголом і царем, надіслати вітання листом друзям і рідним, а діти можуть взяти участь в інтерактивних іграх, танцювальних флешмобах, за участь у яких отримають солодощі», – розповіли у прес-службі Укрпошти.

Цьогорічна резиденція – спільний проект Укрпошти та компанії «BIG HAND FILMS» до виходу у прокат фільму «Пригоди S Миколая».

На відкритті були присутні головні актори фільму — телеведуча Маша Ефросиніна, важкоатлет Василь Вірастюк та режисер стрічки Семен Горов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найпопулярнішу пісню ХХ століття, а українці її не знають

Святий Миколай

Фільм «Пригоди S Миколая» вийде на екрани 13 грудня. Стрічка розповідає про пригоди двох дітей у карпатському селі напередодні Дня Святого Миколая. Їй доведеться вивести негідника, який прикидається Миколаєм, щоб врятувати свято.

До слова, критики вже пророкують картині успіх, називаючи її «українською версією фільму "Один дома"». Також глядачі вже діляться враженнями від перегляду трейлера і пишуть, що в Україні нарешті з’явився колоритний і харизматичний Миколай. Особливо радіють Святому діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автор «Гри престолів» жаліє жінок і цінує родинні зв’язки

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему