8 Грудня 2018
Новини

Святий Миколай у Луцьку: що покладуть лучани своїм дітям під подушку

Святий Миколай у Луцьку: що покладуть лучани своїм дітям під подушку

Напевно, із усіх новорічно-різдвяних свят нашим дітям найбільше до вподоби День святого Миколая.

Саме цей Святий 19 грудня уночі «приносить» різноманітні сюрпризи та подарунки під подушку.

Щоправда, приємні гостинці отримають не всі дітки, а лише слухняні, ті, хто був чемним увесь рік.

А ось неслухам під подушку Святий Миколай покладе вугілля з груби або тоненьку різочку.

Тож зараз батьки, які хочуть порадувати своїх чад, ламають голову, який подарунок має їм покласти під подушку добрий Святий.

Як вибрати подарунок від Святого Миколая – у нашій подальшій статті.

Солодощі та іграшки – традиційні подарунки від Святого Миколая

Традиційними подарунками, якими батьки хочуть порадувати дітей – це цукерки та пряники, мандарини та шоколадки. Можна, звісно, покласти і невелику іграшку, яка чудово поміститься під подушкою. Так, набір цукерок «З Миколаєм» від «Волинських солодощів», 500 г, обійдеться у 84 гривні. Цукерки в коробці «Київ вечірній», 176 г, - 85,30 грн. 75 грн. Шоколадні цукерки + пазли Pomorzanka,  Польща, 120г - 73 грн. Новорічний подарунок «Умка», 300г , ТМ «АМЕТИСТ» - 76 грн. Подарунок новорічний, «№6 Новорiчне свято», Рошен, 396 г -  97 грн. Подарунок новорічний №8 «Новорічна посилка» АВК, 449 г - 45 грн. Шоколадні цукерки Baron новорічні в сіточці, 150г -  240 грн. Цукерки «Пляшка шампанського подарунок»,  312г  - 230 грн.

Тим батькам, які хочуть «підсолодити» дітям свято, але не визнають шоколаду, можуть покласти під подушку горіхи, пастилу, фруктовий мармелад і навіть зефір. А для тих діток, у кого алергія на солодке і навіть діабет, є предостатньо  цукерок і солодощів на фруктозі і стевії, замість цукру.

подарунки на святого миколая

Квитки на новорічний ранок  або в театр

Приємним подарунком може стати квиток на новорічний ранок, крижане шоу або в ляльковий театр. Так, Луцьк 19 грудня 2018 засяє вогнями Новорічної ялинки на центральній площі міста.

Так, розважальний центр «Промінь» запрошує на свято, де на вас чекатимуть Святий Миколай, розважальна програма для діток з казковими героями та майстер-класами 19 грудня о 17:00.

Всіх-всіх-всіх слухняних і не дуже малюків запрошують 19 грудня у культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті» на святкову розважальну програму «Дива Святого Миколая», на яку завітає справжнісінький Миколай зі своїми помічниками. Початок свята о 16:00 годині. Вхід вільний.

подарунки на святого миколая луцьк

Книги, розмальовки  та розвиваючі ігри

Новорічними казками рясніють полиці книжкових магазинів. Історії на будь-який смак і вік порадують будь-якого малюка. Також можна подарувати дітям настільні ігри та головоломки, пазли, карткові ігри на зразок «Уно» та «Аліас», шашки, шахи, лото, доміно. Це може стати прекрасним приводом об'єднати сім'ю за загальним заняттям під час святкових вихідних.

Абонемент на гурток, басейн чи спортивну секцію

Непогана ідея для подарунка - абонемент на гурток або спортивні заняття, про які давно мріє ваше чадо. Згадайте, чим любить займатися ваша дитина і допоможіть святому Миколаю подарувати дитині приємний варіант позакласного дозвілля. Також підійдуть для подарунка набори для творчості, фарби, глина і кінетичний пісок або наукові набори для більш старших дітей.

Снігові подарунки

Подаруйте дитині сніжколіп, терморукавиці для ігор в сніжки, форми для будівництва замку з «снігових цеглинок». Можна подарувати санки, але, зрозуміло, вмістити їх під подушкою вже не вийде.

подарунки на святого миколая для діток луцьк

Одяг та аксесуари

Тепла піжама або домашній халат, тапочки, новий рушник з симпатичним малюнком, постільна білизна з улюбленими героями мультфільмів - згадайте, чого не вистачає вашій дитині. Можна подарувати дитині красиву сумку або рюкзак для прогулянок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Відео
В тему