23 Серпня 2020
Новини

«Тільки Бог зараз суддя для Андрія»: мама Скрябіна відреагувала на скандал

«Тільки Бог зараз суддя для Андрія»: мама Скрябіна відреагувала на скандал

В Україні після присвоєння посмертно звання Героя України музиканту Андрію Кузьменку (Кузьмі Скрябіну) у соцмережах піднялась хвилю негативних коментарів.

Відтак мама музиканта, Ольга Миколаївна, закликала людей дати душі Андрія спокій. А також зазначила, що "ніхто не в праві судити її сина за його земні справи".

Також жінка додала, що її син ніколи не просив про нагороди та не співав оди президентам. А ті, хто засуджує його за якісь вчинки, на її думку, – невдахи.

"Ваша балаканина нікого вже не цікавить. Я дивлюся на вас як на невдах, які заздрять навіть мертвим. Мені вас шкода... Це виглядає мізерно! Андрій ніколи й нікого не просив про нагороди, ніколи не співав оди президентам, вони знайшли його самі, від кардинально різних людей! Посмертно! Зупиніться, витріть слину та починайте діяти, може і ви послужите Україні не словоблуддям, а ділом", – підсумувала мама Кузьми.

Зазначимо: раніше в соцмережах не погодилися з тим, що найвищу державну нагороду під час війни дали не військовому, а музиканту. Також користувачі згадали Кузьмі його участь в агітаційних концертах на підтримку Віктора Януковича під час виборів 2004 року.

2 лютого 2015 року Андрій Кузьменко розбився в автокатастрофі, коли повертався з концерту в Кривому Розі. Щорічно в день смерті та день народження українці зворушливо згадують музиканта.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, музика
В тему

Останні матеріали