21 Лютого 2020
Новини

Як почувається жінка, на яку в потязі впала полиця з пасажиром (відео)

Як почувається жінка, на яку в потязі впала полиця з пасажиром (відео)

З плацкарту зі зламаним хребтом. У потязі "Київ-Бердянськ" на пенсіонерку обвалилася верхня полиця разом із пасажиром. У жінки - зламаний хребет і найближчі кілька місяців вона проведе в лікарні.

Укрзалізниця проводить внутрішнє розслідування інциденту, але її пресслужба вже заявила, що винен пасажир зверху. Бо погано закріпив поличку, йдеться в сюжеті ТСН. 19:30

Уже п'ятий день Наталія Манько прикута до ліжка, у неї зламаний хребет. Жінка згадує, що вже збиралася відпочивати, коли на неї впало верхнє ліжко.

"Я сиджу, нахилилася покласти взуття. А полиця у цей час розвернулася і вдарила мене по спині, - розповідає пані Наталія. - До ранку я вже рухатися не могла". 

До лікарні жінці допомогли дістатися друзі. За словами медиків, пенсіонерка проведе в ліжку щонайменше кілька місяців, та все одно цілком одужати вона не зможе. Біль у скаліченому хребті потерпіла, найімовірніше, відчуватиме впродовж усього життя.

"Якби її сильніше зігнула ця полиця, то постраждав би спинний мозок. Людина могла б залишитися паралізованою", - каже ортопед Володимир Міщенко.

Водночас пресслужба залізниці звинувачує в травмуванні пенсіонерки пасажира з верхньої полиці. "Укрзалізниця" стверджує, що той неналежним чином закріпив своє ліжко, та запевняють, що усі полиці вагона були у справному стані. 

Провідники, які працюють на маршруті "Бердянськ-Київ", стерджують, що перед кожним рейсом особисто перевіряють безпеку полиць. Як обірвалося ліжко, не розуміють: "На кожній полиці висять у нас ремені безпеки, і на кожній полиці ми їх самі фіксуємо".

Тим часом юристи радять потерпілій звернутися до страхової компанії, адже кожен пасажир - застрахований.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, потяги, укрзалізниця
В тему

Останні матеріали