11 Січня 2019
Новини

«Укрзалізниця» випробовує пасажирів на морозостійкість: люди померзли в поїзді Харків – Ковель

«Укрзалізниця» випробовує пасажирів на морозостійкість: люди померзли в поїзді Харків – Ковель

Українці скаржаться на неопалювані вагони потягів, коли за вікнами мороз. Ті громадяни, які обирають для пересування зимовою Україною залізничний транспорт, діють на власний страх і ризик. Користувачам послуг «Укрзалізниці» слід бути готовими до того, що уночі намерзнуться.

Чергове повідомлення про некомфортні умови і неопалюваний промерзлий вагон з’явилося в Facebook. Журналістка із Кременчука Олена Семенова з двома дочками їхали на зимовий відпочинок, але екстрим пережили вже в дорозі.

Щоб зігрітися з дітьми у поїзді, жінці довелося випрошувати в провідників додаткові ковдри, а самі залізничники «зігрівалися» тим, що всю ніч відбивали намерзлу в тамбурі кригу.

«Вижити минулу ніч у потязі Харків – Ковель, що їде через Кременчук, можна було лише «нарішавши» три ковдри. О 5-й ранку я стала тим «рішалово», тож сон своїм мандрівницям забезпечила…Про туалети мовчу. Руки мерзнуть їх фоткати. Ги-ги, цілу ніч чути стукіт – то провідниця кригу відбиває», – написала жінка і прикріпила фотодокази із холоднючого вагона.

Читайте також:

Найшвидший поїзд уже курсує Китаєм

У соцмережі Олена Семенова присоромила очільника «Укрзалізниці» Євгена Кравцова: «Доброго ранку, пане Євгене Кравцов. Вам добре спалося, не гикалося?!» – іронічно поцікавилася.

«Покращення!», «Всі гроші пішли на зарплати керівництву «Укрзалізниці», «Дякуйте Богові, що хоч не застрягли десь у чистому полі», – користувачі у коментарях висловили власні враження від ситуації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему