12 Лютого 2020
Новини

Волинський депутат хоче допомогти Китаю в боротьбі з коронавірусом

Волинський депутат хоче допомогти Китаю в боротьбі з коронавірусом

Депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер пропонує розглянути можливість допомоги Китайській Народній республіці у боротьбі з коронавірусом. На думку депутата, поширення вірусу небезпечне в світових масштабах, тому Україна має долучитись до цієї боротьби.

Відповідне депутатське запитання він озвучив під час засідання чергової сесії Волиньради.

Першою чергою Володимир Кучер поцікавився, чи готова Волинь до боротьби, у випадку, якщо в Україні введуть надзвичайний стан через поширення вірусу.

Також зауважив, що медичні заклади часто приймають різну допомогу з-за кордону. Відтак, запропонував розглянути можливість виділення «хоч невеликої, але допомоги дружньому китайському народу», адже, з його слів, коронавірус стрімко шириться світом – випадки захворювання зафіксовані в більше ніж 20 країнах.

Нагадаємо, з підозрою на коронавірус у Харкові госпіталізували студентів. Через підозру на коронавірус у господаря китайські дезінфектори заживо закопали кота. На Волині в лікарні встановили бокси для хворих на коронавірус. Загалом число тих, хто одужав, перевищило кількість жертв коронавірусу. У ВООЗ зробили термінову заяву щодо коронавірусу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинська обласна рада, депутати, коронавірус
В тему