20 Грудня 2019
Новини

В Україні заборонили гральний бізнес під виглядом лотерей

В Україні заборонили гральний бізнес під виглядом лотерей

Після того як Верховна Рада провалила легалізацію казино, Кабінет міністрів змінив положення про розповсюджувачів державних лотерей. Як повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, тепер в Україні не буде грального бізнесу під виглядом лотерей.

"Уряд виключив можливість поширення грального бізнесу під виглядом державних лотерей. ...Тепер закладу з ігровими автоматами не зможуть нелегально працювати під виглядом державних лотерей, прикриваючись договорами перепоручітельства на поширення державних миттєвих лотерей" , – написав Гончарук в своєму Telegram-каналі.

Глава Кабміну додав, що вже дав доручення Нацполіціі почати перевірку діяльності всіх операторів держлотерей на дотримання закону про заборону грального бізнесу. Податкова, за словами Гончарука, організовує перевірки ліцензій всіх так званих "державних лотерей".

Нагадаємо, 19 грудня парламент відправив на доопрацювання в комітет законопроект № 2285-д про державне регулювання діяльності в сфері організації та проведення азартних ігор, зареєстрований 18 грудня. Законопроект пропонує обмежити кількість ліцензій для гральних закладів і встановити верифікацію гравців при прийомі ставок, а також реєстрацію виграшів в системі онлайн-моніторингу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, кабінет міністрів
В тему

Останні матеріали