19 Листопада 2019
Новини

«Можна зі своїм роялем»: Тимошенко знатно потролила Зеленського

«Можна зі своїм роялем»: Тимошенко знатно потролила Зеленського

Лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко в’їдливо відповіла президенту Володимиру Зеленському на його «комплімент щодо фігури» і натякнула, що посада президента України не вічна.

Про це вона написала у Facebook.

Тимошенко зазначила, що воліла би говорити Зеленським «про долю країни», але він, на жаль, «обрав інший тон».

«Тоді нагадаю Вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п’ять років деяким українським Президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм... Ну ви в курсі... Словом, чекаємо Вас на корпоративах... Можна зі своїм піаніно:)», - зазначила Тимошенко.

Нагадаємо, раніше Зеленський 19 листопада заявив, що Тимошенко приходила до нього з пропозицією працевлаштувати своїх кандидатів на «солодкі» посади, а натомість пропонувала голоси нардепів партії у Верховній Раді.

«Але подивіться, який гарний вигляд має зараз «опозиція». Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають «солоденького», – пожартував Зеленський.

У жовтні Зеленський став героєм американського сатиричного шоу Last Week Tonight. У контексті скандалу з телефонною розмовою з Дональдом Трампом політикові пригадали його легендарний номер часів «Кварталу 95» - гру на піаніно «статевим органом».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Політика, юлія тимошенко, володимир зеленський, Україна, Курйози
В тему