22 Лютого 2024
Новини

Сирський планує аудит армії: навіщо

Сирський планує аудит армії: навіщо
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський «готує великий аудит» армії.

Про це Володимир Зеленський розповів на зустрічі зі своєю фракцією «Слуга народу» 21 лютого, пише «Українська правда» з посиланням на неназваного учасника зустрічі з цієї фракції.

«Щодо мобілізації, то президент повідомив, що Сирський готує зараз великий аудит по людях, хто де перебуває, бо виявилося, що багато з тих, хто мав би бути на фронті, на ньому не був. От коли буде аудит — чіткіше зрозуміємо реальний стан справ, а ви, мовляв, поки працюйте з самим законом у Раді», — сказав співрозмовник видання.

Нагадаємо, що Зеленський провів першу за час великої війни зустріч зі своєю фракцією «Слуга народу». Вона була запланована ще наприкінці 2023 року, але графік глави держави дозволив провести її лише зараз, розповів голова фракції Давид Арахамія.

«Мета зустрічі — синхронізація усіх наших зусиль і посилення окремих напрямків роботи. У цьому немає нічого нового, такі стратегічні сесії ми проводили щороку і до повномасштабного вторгнення. Це нормальна практика для всіх великих команд», — сказав він.

І додав, що на зустрічі обговорювали фронт, економіку, допомогу партнерів, збереження єдності в суспільстві. А ще — завдання для парламенту і депутатів за цими напрямками.

«Роботи багато. Але від початку повномасштабного вторгнення парламент показав свою здатність справлятися з найскладнішими завданнями», — написав Арахамія.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, Україна, армія
В тему