24 Вересня 2019
Новини

«Мамо, не пий, бо вб’ю»: під Ковелем син убив матір, «відучуючи» від горілки

«Мамо, не пий, бо вб’ю»: під Ковелем син убив матір, «відучуючи» від горілки

Трагедія розігралася в селі Солотвин, що в Ковельському районі.

Справжня трагедія сталася в селі Солотвин, що в Ковельському районі. Тут син побив до смерті матір, «караючи» за те, що зловживала алкоголем. Про це T1.ua дізналися зі своїх джерел. 

Відомо, що Ніна Ф. проживала вдвох із сином. Ніде не працювала, тож цілими днями була вдома, тоді як син працював на місцевій фермі. Коли отримував зарплату, приносив додому оковиту, яку з матір’ю і випивали.

В той же час чоловік був проти того, що мати любить пригубити чарку, і часто про це їй казав. Більше того – не раз намагався відучити її від шкідливої звички кулаками. І ось минулої неділі дійшло до непоправного.

Між родичами спалахнула суперечка. 29-річний син знову вмовляв матір забутися про «зеленого» друга. Що відповіла мати – невідомо, однак молодик розсердився настільки, що почав бити її. Опісля пішов з друзями на гулянку. А коли повернувся додому, то побачив, що 53-річна мати мертва, про що він і повідомив поліції.

Розтин тіла показав, що жінка померла внаслідок отримання тяжких тілесних ушкоджень: у неї були зламані ребра, побита голова, на тілі виявлені численні гематоми.

Убивцю рідної матері затримали правоохоронці. Відповідно до частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України, в разі доведення вини йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, вбивство
В тему

Останні матеріали