20 Серпня 2019
Новини

У Туреччині в готелі отруїлися півсотні українців

У Туреччині в готелі отруїлися півсотні українців

Українські туристи отруїлися в турецькому місті Лара у п'ятизірковому готелі Limak Lara De Luxe Hotel. Загальна кількість постраждалих склала 260 осіб, з яких понад півсотні - громадяни України.

Також повідомляється про летальні випадки - загинуло кілька людей після отруєння, - передає видання Vlasti.net.

Після інциденту в готелі людей, які отруїлися, терміново госпіталізували. Їх стан оцінюється як важкий та середньої важкості.

Тепер у пригоді разбирається місцева влада та правоохоронці. Зазначається, що в готелі повинні провести інспецію, щоб з'ясувати причини масового отруєння. Розпочато розслідування.

Є ймовірність, що Limak Lara De Luxe Hotel взагалі закриють.

Повідомляється, що коментарів щодо інциденту від українського посольства в Туреччині поки немає, так як досі відсутня інформація про стан постраждалих українців.

Смертельна НП в Туреччині: сотні туристів отруїлися в готелі, серед них десятки українців
Смертельна НП в Туреччині: сотні туристів отруїлися в готелі, серед них десятки українців

Як розповідають очевидці, відпочиваючі в готелі часто скаржилися на поганий сервіс і випадки отруєння. Туристи кажуть, що в готелі їх «годують як свиней» неякісною їжею і продуктами, які вже зіпсувалися. Крім того, йдеться і про контрафактний алкоголь.

При цьому адміністрація Limak Lara De Luxe Hotel з метою «зам'яти» інцидент практикує спроби домовитися з потерпілими клієнтами.

Також очевидці стверджують, що поліція недостатньо активно реагує на заяви відпочиваючих і скарги щодо цього готелю. Туристи підозрюють, що справа в корупції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Світ, суспільство, отруєння, туреччина, українці, харчування, готелі
В тему