29 Липня 2019
Новини

Шукають крайнього: на Рівненщині поліція і облавтодор «скубуться» через вибоїну (фото)

Шукають крайнього: на Рівненщині поліція і облавтодор «скубуться» через вибоїну (фото)

Шукаючи крайнього, через яму посварилися поліцейські і дорожники Рівненщини: і ті, і ті відкидають свою провину в аварії.

Аварія з участю поліцейських сталася в п’ятницю, 26 липня, на автодорозі Рокитне – Борове – Вежиця поблизу села Залав’я Рокитнівського району, передає «РадіоТРЕК».

За кермом службового авто перебував поліцейський. Він не впорався з керуванням і допустив перекидання транспортного засобу.

Відомо, що екіпаж групи реагування патрульної поліції Рокитнівського відділення у складі 32-річного старшого сержанта поліції та 22-річної напарниці, старшого лейтенанта, рухався у село Купель. Там місцева жителька повідомила про домашнє насильство з боку чоловіка.

Зі слів 32-річного водія, поблизу села Залав'я через негоду він не помітив вибоїни та колесом вскочив у яму.

Транспортний засіб Renault Duster почало заносити, і через певну відстань авто з’їхало з дороги та перекинулося.

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Автомобіль зазнав механічних пошкоджень.

На 32-річного водія склали адміністративний протокол за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу.

Вчора, 27 липня, працівники поліції спільно з представниками райавтодору обстежили ділянку дороги, де сталася ДТП. Під час обстеження неподалік автопригоди дійсно виявили вибоїну.

Тож нині вирішують питання про притягнення до адміністративної відповідальності працівників ДП «Рівненський облавтодор» за порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг.

ДП «Рівненський облавтодор» розцінює такі дії працівників Рокитнівського відділення поліції як упереджене ставлення, спробу знайти «крайнього» та формування правового підґрунтя для непритягнення свого колеги до відповідальності за скоєну ДТП.

Мовляв, до найближчих вибоїн від місця ДТП – 60 і більше метрів.

У поліції зауважили, що причинно-наслідковий зв’язок між наявністю вибоїни та фактом ДТП встановлюватиме суд під час розгляду адмінматеріалів, складених на поліцейського. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, Фото
В тему