18 Червня 2019
Новини

«Ми прості люди...»: журналістка з Казахстану побувала в гостях у батьків Зеленського (фото)

«Ми прості люди...»: журналістка з Казахстану побувала в гостях у батьків Зеленського (фото)

Казахська газета показала, як живуть батьки українського президента-феномена.

Батьки президента України Володимира Зеленського живуть у чотирикімнатній квартирі в радянській багатоповерхівці панельного типу в Кривому Розі. Видання Tengrinews.kz (за цим же посиланням повне інтерв’ю) показало фотографії з оселі Римми Володимирівни й Олександра Семеновича.

Відзначимо, що подружжя Зеленських-старших наразі відмовляє вітчизняним журналістам, однак зробило виняток для журналістки із Казахстану, бо та «приїхала здалеку». І бесіда за чаєм і печивом вийшла дуже душевна. 

За словами батьків українського лідера, син неодноразово пропонував їм переїхати жити до Києва, але вони не хочуть перебиратися до столиці.

«Я непогано отримую, у мене пенсія. Він сам завжди пропонує – то машину хотів купити, то в Київ кликав. Я не хочу, а він влітку виштовхує нас відпочивати за свій рахунок, ось зуби мені поставив. Я не дуже прихильник цих речей. Я скромна людина. А що треба, плавальний басейн, чи що? Куди ще, в ресторан? Ну нам і цього не треба. Вона (дружина Римма. – Ред.) прекрасно готує! Що нам треба? Здоров’я і все», – розповів батько Володимира Зеленського. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна, Фото
В тему