9 Квітня 2019
Новини

У «сірій зоні» Донбасу підірвалася група піротехніків. Є загиблі

У «сірій зоні» Донбасу підірвалася група піротехніків. Є загиблі

Поблизу Зайцевого на Донеччині під час очищення ділянок місцевості від вибухонебезпечних предметів підірвалася група піротехніків ДСНС.

Про це на сторінці у соцмережі написав голова Державної служби із надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, передає Depo.Донбас.

«Сьогодні вранці, поблизу села Зайцеве Бахмутського району (це «сіра зона» ООС), під час очищення ділянок місцевості від вибухонебезпечних предметів, підірвалась група піротехніків ДСНС», – повідомив страшну звістку очільник відомства.

За інформацією Чечоткіна, група проводила обстеження та очищення ділянок місцевості від мін і снарядів поблизу водогону насосної станції Сіверський-Донецьк – Донбас.

«Загинув старшина служби цивільного захисту Олег Леонідович Бойцов, 1979 р. н., поранено старшого лейтенанта служби цивільного захисту Дмитра Геннадійовича Слепканя, 1994 р. н. та старшого сержанта служби цивільного захисту Євгена Андрійовича Бескоровайного, 1992 р. н.
Глибоко співчуваю родині та близьким загиблого. Щиро бажаю якнайшвидшого одужання пораненим співробітникам ДСНС. А ви, друзі, просто пам’ятайте, якою ціною дається наша з вами безпека у повсякденну житті, зокрема, і на Сході України», – написав він. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП, війна на сході україни, рятувальники
В тему