4 Березня 2019
Новини

Через вибори в Луцьку перенесли перейменування вулиць

Через вибори в Луцьку перенесли перейменування вулиць

У Луцьку скликали позачергову сесію міської ради, аби затвердити перейменування вулиць.

Сьогодні відбулося позачергове засідання 54 сесії міської ради. На порядку денному – проект рішення «Про внесення змін до рішення Луцької міської ради від 27.02.2019 № 53/61 «Про перейменування вулиць м. Луцька», – повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Як повідомив на початку секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, необхідність внесення змін до рішення зумовлена передвиборчою кампанією. «Під час прийняття рішення не було враховано того, що вулиці не встигнуть змінити назву до початку виборів, а це може спричинити розбіжності та непорозуміння під час пошуку дільниць. Тому пропонуємо, щоб це рішення набрало чинності з 3 червня 2019 року», – додав він.

Під час обговорень депутат Павло Данильчук запропонував додати до списку вулиць, які будуть перейменовані, ще три – Боженка (Магістральна), Говорова (Чубинського) та Федорова (Воїнів-Добровольців), адже вони також підлягають декомунізації.

Однак, цю зміну депутати не підтримали.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зауважив: «Перелічені вулиці також потребують перейменування, але сьогодні ми розглядаємо питання, яке спростить проходження виборчого процесу. А до питання щодо перейменування вулиць повернемося на наступній сесії».

Відтак, у червні низка вулиць Луцька змінить свої назви.

Читайте також:

У Херсонській мерії побилися через вулицю імені Катерини Гандзюк (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, вибори 2019
В тему

Останні матеріали