22 Лютого 2019
Новини

У квартирі подруги Гандзюк нишпорили невідомі, поки вона спала

У квартирі подруги Гандзюк нишпорили невідомі, поки вона спала

Тепер дівчина підозрює, що їй підкинули «заборонені речовини».

Вночі 22 лютого невідомі особи проникли до квартири подруги вбитої херсонської активістки Катерини Гандзюк та голови ради Лабораторії законодавчих ініціатив Світлани Матвієнко. Жінка зазначила, що цінних речей не вкрали, але непрохані гості розклали їх по квартирі, передає «24 канал».

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Матвієнко наголосила, що краще б це виглядало, як звичайне пограбування. Адже вона ніколи не мала заборонених речовин, зброї чи інших незаконних предметів, проте не здивується, якщо раптом такі знайдуться згодом у її оселі.

«Дивно прокинутися зранку і зрозуміти, що, поки ти спала, у тебе були гості. Чемні гості. Які порозкладали твої речі, подіставали всі коробочки доступні і все лишили відкритим – просто, щоб показати, що гостей нічого не цікавить, жодні цінні речі. Це і вироби з дорогоцінних металів (біле золото, платина), з дорогоцінним камінням (діаманти)... І багато іншого. Коштовна техніка теж не зацікавила», – написала Світлана Матвієнко. 

Подруга Гандзюк розповіла, що після цього вона мала дуже огидне відчуття. «Думки в голові – що я робила, які плани здійснювала, на які акції ходила, кого тегала в постах. Дуже не люблю увагу до себе і не вважаю, що варто боятися будь-чого. Але це б я хотіла зафіксувати: юридично і публічно. Чесно не знаю – що це і кому потрібно чи чому, але знаю одне – це дуже неприємно», – додала вона. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали