4 Лютого 2019
Новини

Харківські комунальники в центрі скандалу після інциденту зі шматком криги (фото)

Харківські комунальники в центрі скандалу після інциденту зі шматком криги (фото)

Глиба льоду, що сповзла із даху багатоповерхівки, серйозно травмувала чоловіка. Мережу обурили дії працівників ЖКГ після події.

У неділю, 3 лютого, в Харкові в одному з житлових районів при вході в під’їзд на хлопця впала брила льоду. Молодий чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, множинні рвані рани обличчя та голови. Реакція комунальників обмежилася тим, що на будинок наклеїли трафарет зі словом «Обережно».

Фото в Facebook опублікували в групі «Типовий Харків», пишуть «Факти».

Кривавий інцидент зі шматком криги стався стався на вулиці 23 Серпня, 77.

Підписники групи обурені тим, що сталося, відзначаючи, що на даху ще залишаються брили льоду, які, очевидно, «чекають наступного щасливчика, що входить у під’їзд».

Під постом залишили такі коментарі. «Швидкого одужання хлопцеві! Може, колись увімкнуться мізки у тих, хто повинен за це відповідати». «Взагалі-то із часів царя Гороха над входом повинен бути залізобетонний козирок від таких бід». «І хто має за це відповідати???» «Зате ціни підвищують на комуналку». «Та таке зараз по всьому місту, на жаль!!! Ще одна претендентка на падіння є у дворі будинку 27 на вул. Свободи (Іванова), козирка немає і шансів ухилитися так само, якщо бахне!!!» «Все як завжди: кожен рік, з року в рік, та ж сама проблема – бурульки вбивають, ранять, калічать. Але працівникам і начальникам усім вибачте на…ти…». «Комунальні служби тарифи підняли, а виконувати роботу не хочуть. Тому і страждають громадяни». «Сиджу вдома, періодично чутно, як лід гуркоче з дахів на вулиці». 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему