26 Листопада 2018
Новини

Українські оператори розповіли як під час воєнного стану працюватиме мобільний зв'язок

Українські оператори розповіли як під час воєнного стану працюватиме мобільний зв'язок

Українські мобільні оператори ("Київстар", "Vodafone Україна" і lifecell) готові до роботи в умовах воєнного стану. Про це українським ЗМІ повідомили в прес-службах компаній.

«Мережа мобільного та фіксованого зв'язку  «Київстар» працює в звичайному режимі, і у абонентів немає приводу для занепокоєння. Якщо будуть якісь зміни в порядок і умови надання послуг, ми оперативно повідомимо про це абонентам», - відзначили в прес-службі цього оператора, підкресливши, що компанія у своїй діяльності керується виключно вимогами чинного законодавства.

У прес-службі Vodafone Україна також підтвердили готовність забезпечити роботу своєї мережі в умовах надзвичайного або воєнного стану, уточнивши, що перебоїв в роботі мережі в понеділок не спостерігається.

У прес-службі lifecell підкреслили, що згідно із законодавством, обов'язком операторів є забезпечення повної готовності своїх мереж до роботи в умовах воєнного стану.

«Lifecell готовий забезпечити роботу своєї мережі в умовах надзвичайного або воєнного стану, в тому числі, і можливість оповіщення абонентів. Однак точно сказати про те, що зміниться в роботі компанії і як це відіб'ється на абонентах, можна буде тільки після схвалення указу президента Верховною Радою»,  - заявили в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні запроваджено воєнний стан із 28 листопада цього року

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему