21 Листопада 2018
Новини

«Вішати майдаунів на стовпах!»: путінофілка Монтян на раша-ТВ закликала вбивати українців

«Вішати майдаунів на стовпах!»: путінофілка Монтян на раша-ТВ закликала вбивати українців

Скандальна українська блогерка і адвоката Тетяна Монтян, яка відома головним чином тим, що підтримує дії російських окупантів в Україні, в прямому ефірі пропагандистського шоу на «раша-ТВ» відкрито закликала вбивати українців із патріотичною позицією.

Звою гучну заяву Монтян зробила учора, 20 листопада, під час прямої трансляції вечірнього випуску передачі «60 хвилин», яка виходить на телеканалі «Росія 1», що є одним із «рупорів Кремля». Скандальна юристка, що активно підтримує країну-агресора, із «блакитних екранів» звернулася до росіян із закликом вбивати патріотично налаштованих українців. Цитуємо: «Вішати майдаунів на стовпах».

В якийсь момент у просякнутому антиукраїнською пропагандою ток-шоу мова зайшла про те, що багато українських сімей виявилися розколотими через  полярні політичні погляди домочадців на події Революції Гідності. «У нас є купа випадків, коли рідні брати опиняються по різні боки барикад. Ось журналісти, приміром, Богдан і Олексій Кутєпови. Богдан – ціком звихнутий майдаун. Олексій – антимайданівець. Вони таке одне на одного пишуть! Вони у таких стосунках…» – Монтян на камеру побідкалася з приводу розладу в родині Кутєпових.

Тоді політолог з Польщі Якуб Корейба парирував жінці, запитавши у неї, невже вона гадає, що її власні висловлювання посприяють налагодженню російсько-української дружби і відродженню братських стосунків.

На це Монтян відповіла: «Аякже! Аякже! Я вважаю, що майдаунів треба вішати на стовпах як державних злочинців!».

Ці свої слова українка-прихильниця Путіна адресувала всім співгромадянам, які особисто брали участь у Євромайдані або ж симпатизували євромайданівцям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему