21 Листопада 2018
Новини

Страшна знахідка: в київському ТРЦ виявили гниючий труп

Страшна знахідка: в київському ТРЦ виявили гниючий труп

В Києві в одному зі торгово-розважальних центрів «НП»: знайшли напіврозкладеного мерця. І все вказує на особливо жорстоке вбивство.

У вівторок, 19 листопада, орієнтовно о п’ятій вечора, в київському ТРЦ «СмартПлаза», розташованому поблизу станції метрополітену «Політехнічний інститут», виявили труп чоловіка. Пише видання replyua.net.

На страшну знахідку натрапили в службовому приміщенні теплопункту, що в підземному паркінгу «СмартПлази». Згідно з попереднім висновком експертів, які прибули на місце події, тіло пролежало в приміщенні торгово-розважального центру достатньо довго, адже вже з’явилися гнилісні зміни.

За даними видання, особу загиблого встановлено. Ним виявився один зі співробітників вказаного ТРЦ, 1956 року народження. Смерть чоловіка спричинили множинні переломи і пошкодження внутрішніх органів. У нього були потрощені ребра. Причому характер травм зовсім не такий, як у пошкоджень, отриманих внаслідок падіння з великої висоти чи бійки. Такі ушкодження вказують на те, що утримуваній чи нерухомій людині завдавали побоїв.

.
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, київ
В тему

Останні матеріали