16 Жовтня 2018
Новини

«Осліплий» чиновник тестував тролейбус

«Осліплий» чиновник тестував тролейбус

16 жовтня посадовці міської ради Луцьк стали учасниками незвичайного соціального експерименту «Відчуй життя у темряві». Робочий день представники міської влади проведуть із закритими очима, аби перевірити Луцьк на доступність інфраструктури міста для незрячих людей.

Подібна акція у Луцьку відбувається вже вдруге, і приурочена вона до Дня білої тростини, який у світі відзначають 15 жовтня.

Учасники експерименту одягли чорні непроникні пов'язки.

Головним етапом експерименту буде моніторинг міського громадського транспорту та інфраструктури, вулиць та проспектів міста, обід в закладі харчування, де є в наявності меню шрифтом Брайля.

Близько першої години дня, перший заступник міського голови Григорій Недопад, разом із супроводом, катався в одному з луцьких тролейбусів. Чоловік був у пов’язці чим привернув неабияку увагу пересічних пасажирів.

До слова, можливо Григорій Недопад навмисне обрав час пік для експерименту, проте громадський транспорт цього дня не був переповнений.

Недопад позитивно відзначив те, що у тролейбусі працював гучномовець, який оголошував місце зупинки.

Виходив чиновник обережно і користувався тростинкою. Також пасажири почули, що перший заступник міського голови має намір в рамках соціального експерименту «Відчуй життя у темряві» перевірити маршрутки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку міська влада проживе один день в темряві

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, соціальний експеримент, луцька міська рада, недопад
В тему