2 Квітня 2018
Новини

Що подарувати на Великдень: оригінальні ідеї

Що подарувати на Великдень: оригінальні ідеї

У 2018 році Великдень святкують в першому тижні другого місяця весни. Так як це свято традиційно відзначають в неділю, дата Пасхи 2018 припадає на 8 квітня, незважаючи на те, що 1 число місяця також випадає на неділю. Раніше чиновники обіцяли скоротити кількість вихідних днів на Великдень, але цього так і не відбулося – пише vesti-ukr.com.

Тож які найпростіші і оригінальні подарунки, які можна підготувати на Великдень для своїх близьких. Подарунок не обов'язково повинен бути дорогим, можна зробити щось симпатичне своїми руками, подарувати цікавий сувенір, або навіть приготувати щось їстівне. Ми вирішили зібрати в цій статті найбільш цікаві та прості ідеї.

Читайте також: Над бананами і апельсинами молитва не читається

Офіційні святкові дні в честь Великодня 2018 у Україні - 7, 8 і 9 квітня. Але роботодавці також можуть самі вирішувати, чи відпускати співробітників відпочивати і чи доведеться їм відпрацьовувати додаткові вихідні.

Що подарувати на Великдень 2018

Якщо ви хочете подарувати щось смачне, можна спекти святкове печиво. Для цього підійде будь-який простий рецепт, який ви виберете на свій смак. А прикрасити печиво можна, намалювавши на них великодні візерунки глазур'ю або розтопленим шоколадом.

Читайте ще: Погода на Великдень буде сонячною і прохолодною

Після цього досить красиво упакувати солодощі, додати стрічку - і подарунок готовий!

Подарунки на Пасху дітям

Як пасхального подарунка для дітей відмінно підійдуть всім відомі «Кіндер». Тут навіть вигадувати нічого не потрібно, так як шоколадне яйце з іграшкою всередині саме по собі є і смачним, і цікавим.

Якщо вам хочеться додати трохи творчості, можна прикрасити шоколадні яйця. Для цього можна використовувати глазур або розтоплений білий шоколад з додаванням харчових барвників. Також не забувайте, що половинки яйця потрібно буде попередньо склеїти, для цього їх краю можна змастити розтопленим шоколадом, або просто злегка підігріти гарячої ложкою.

Подарунки на Пасху своїми руками

І, звичайно, не можна не сказати про цікаві великодні вироби своїми руками. Для їх виготовлення можна використовувати все, що знайдеться під рукою, від картону, ватних спонжів, паперу та пластмасових ложок, до ниток, стрічок і серветок. Головне - включити фантазію і не боятися експериментувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему