23 Лютого 2018
Новини

«Главред» міліцейської газети поневірявся заради російського громадянства

«Главред» міліцейської газети поневірявся заради російського громадянства

Олександр Некрот – луцький журналіст, який має проросійські погляди та після подій на Майдані втік до Росії, – не знайшов там бажаного притулку. Мало того, зараз він з дружиною мешкає в напіврозваленій хатині у Воронезькій області без води та газу і йому загрожує депортація. Тільки куди? На Західну Україну, де процвітає «бандерівщина», чи на тимчасово окуповані території «ДНР-ЛНР».

Після проросійських заяв українські спецслужби порушили проти активіста-комуніста кримінальні справи за статтями «посягання на територіальну цілісність України» і «тероризм». Тому, найімовірніше, в Україну Некроту повернути не захочеться, оскільки відразу сяде за ґрати. Але й виїхати з Росії він не може. За часи перебування на території «Великого брата» у нього не залишилося нічого.

Як пише одне з російських видань, зустрів він журналістку в подертих штанях, але при тому продовжував декламувати щось схоже на свій збірник віршів «Go to hell, Майдан!».

Нагадаємо, тривалий час цей суб’єкт працював у місцевих ЗМІ журналістом, а потім очолив офіційне друковане видання волинської міліції «Резонанс». Із початку подій на Майдані Олександр відверто заявляв про свою антибандерівську позицію та, маючи в соратниках комуністів братів Кононовичів, виступав проти Революції гідності. Тоді ж створив збірник віршів «Go to hell, Майдан!», відкрито підтримував у соцмережах «Руську весну» і виступав проти обстрілів Донбасу «карателями», пише «Политнавигатор».

Відтак, уже через рік після допитів спецслужб Некрот з радістю поїхав у «ЛНР», а через якийсь час волинський комуніст з дружиною переїхали в РФ.

Де зараз луцький журналіст і поет, невідомо, але у соцмережах він з’являється регулярно, зокрема навіть сьогодні заходив на свою сторінку у Facebook

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему