11 Грудня 2017
Новини

Новорічні коктейлі з шампанського

Новорічні коктейлі з шампанського

Не уявляєте Новий рік без шампанського? Пропонуємо декілька рецептів, які зроблять цей святковий напій більш п’янким та смачнішим!

Фруктовий пунш з шампанським

Вам знадобиться: 2 склянки нарізаних фруктів, 2 склянки персикового чи ананасового соку, 2 бокали шампанського та один стакан газованої води.

Фрукти наріжте на маленькі кубики. Для коктейлю можна використовувати ананас, лимон, апельсин, ківі. За бажанням додайте жменю полуниці, черешні або гранатових зерен. У чаші для пуншу змішайте всі інгредієнти та киньте кубики льоду. Розлийте по склянках і відразу подавайте.

М’ятне шампанське

Вам знадобиться: ½ ч. л. цукру, 2 бокали шампанського, листя м’яти.

Розтовчіть листя м’яти з цукром і додай трохи гарячої води. Цей соус викладіть на дно бокалу і залийте шампанським. Прикрасьте листочками з м’яти.

Яблучна насолода

Вам знадобиться: 60 мл яблучного шнапсу, 20 мл лікеру Тріпл-сек (можна замінити будь яким апельсиновим лікером), 30 мл ванільної горілки, шампанське.

Змішайте в шейкері шнапс з апельсиновим лікером, горілкою і кубиками льоду. Розлийте в 3-4 келихи і додай шампанського за смаком.

Фліртіні

Вам знадобиться: 60 мл сухого шампанського, 130 мл ананасового соку, 40 мл ванільної горілки та коктейльні вишні.

Змішайте в шейкері сік з горілкою і льодом. Перелийте в келих, додай шампанське і коктейльну вишню.

Коктейль з шампанським Кір Рояль

Вам знадобиться: 20 мл лікеру на основі чорної смородини чи малини, шампанське та свіжі ягоди для декору.

Налийте в охолоджений келих фруктовий чи ягідний лікер. Додайте сухе ігристе вино або шампанське. Прикрасьте ягодами – малиною або ожиною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему