Життя

Купувала презервативи співмешканцю, щоб той ґвалтував її 12-річну доньку

Купувала презервативи співмешканцю, щоб той ґвалтував її 12-річну доньку

На Черкащині вітчим систематично ґвалтував 12-річну падчерку. І хтозна, скільки б тривало це неподобство, якби не сусідський хлопчина. Він зняв це моторошне видовище на телефон та показав старшому братові. Але більше шокує в цій ситуації те, що педофіла прикривала матір дівчинки…

Про це йдеться на шпальтах газети "Твій вибір".

Багатодітна Валентина із віддаленого черкаського села із Віктором прожила 2 роки, офіційно вони не одружені. Чоловік уже має судимість за крадіжки. До роботи у новій родині він не брався, ніде не працював, жив на дитячі гроші своєї співмешканки.

Старшій доньці жінки, Надійці, – 12 років. Дівчинка дуже рідко відвідувала школу, бо мати змушувала її доглядати за меншими сестричками. Біологічний батько від неї відмовився і участі у її вихованні не бере. Друга донька, Сніжана, також від іншого чоловіка, а найменша, Яна, – уже від нинішнього співмешканця. Щоправда, дитина на нього не записана, усе, аби лиш отримувати побільше дитячих грошей. Нині жінка носить під серцем ще одну дитину від Віктора. Але одного дня односельці забили на сполох.

Сусідка Валентини, 51-річна Світлана, має 5 дітей. Її донька Анастасія – хороша товаришка Надійки. Жінки і самі донедавна товаришували та допомагали одна одній, однак із приходом у родину Віктора все змінилося. За словами сусідки, подруга ревнувала її до свого співмешканця. Натомість сама, як говорить Світлана, покривала його тваринну хіть, коли він ґвалтував її 12-річну доньку. Ба більше, сама ж купувала йому презервативи, аби дівчинка не завагітніла від вітчима. За сараєм родини – цілий склад із використаних презервативів. Цей факт, до речі, зафіксувала і поліція. Бо ж навіщо вагітній жінці купувати презервативи?

– Моя донька Настя товаришує з Надійкою, якось вона зайшла із сусідським хлопцем Сашею в будинок і побачила жахливу картину – Віктор ґвалтував Надійку. Цю сцену насильства Саша зняв на телефон, – розповідає Світлана. Сусідка припускає, що і інші дівчата в родині теж потерпали від педофіла.

Однак мати дівчат запевняє, що її обранець не винен. І, навіть дивлячись на відео, де чітко видно, як він ґвалтує її маленьку доньку, говорить, що її Віктора… підставили.

Матір Сашка, Валентина, який власне відзняв сцену насильства, переконана, якби не її син, то зґвалтування тривали б і досі.

– На відео чітко видно, що Віктор лежить на підлозі, а дівчинка займається оральним сексом. І знаєте, дії дитини такі, що помітно, що вона це робить не вперше. А потім він її перевернув на бік і почав її ґвалтувати... І при цьому всьому інші діти просто ходили по хаті і все це бачили, був увімкнений телевізор… Син мені пояснив, що він зняв це на телефон. Бо якби просто про це розповів, то йому ніхто б не повірив, – розповідає сусідка Валентина.

Вдруге Саша побачив це жахіття, коли прийшов допомогти Валентині косити бур’ян. Вона разом з іншими жінками в той час копала картоплю на городі. Сашко тоді не мав при собі телефону, тож покликав усіх, хто допомагав їм копати картоплю на полі. Коли всі прийшли в хату, Віктор і Надійка уже одягалися. Коли Валентина зайшла в хату, то схопила доньку за волосся і почала тягати…

Усі односельчани впевнені, мати дівчат знала про зґвалтування в їхній родині. Запевняють, діти потрібні їй лише заради грошей. Навіть рідна сестра Валентини наполягає, аби доньок жінці не повертали. Бо саме в дитячому будинку вони будуть нагодовані, чисті і в теплі. І в безпеці.

Цю моторошну історію показали в телепередачі «Говорить Україна». Журналістам вдалося телефоном поспілкуватися з Надійкою, і дитина все розповіла:

– Він мене роздягав, ґвалтував і ззаду, і спереду. Казав робити йому ротом... Казав планшета за це мені купить, – говорить Надійка та запевняє: розповідала матері про діяння вітчима, але та ніяк не реагувала.

Ба більше, за словами Сніжани, другої дівчинки, вітчим розбещував і її. Ось що розповідає дитина:

– Він казав, якщо я цього не зроблю, то він візьме кочережку і поб’є мене. Ще казав, що або вб’є, або заріже, або задушить. Чотири рази я так робила йому...

Зоя Вовк, речниця ГУ Національної поліції в Черкаській області, інформацію про зґвалтування дитини підтверджує. Чоловіка затримали, у вчиненому він зізнався. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років. Чи ґвалтував він і іншу дитину співмешканки – ця інформація наразі перевіряється.

Під час ходу досудового розслідування буде надана оцінка і діям матері як співучасниці злочину. На сьогодні дітей у неї вилучили та помістили їх до лікувального закладу під нагляд лікарів та психологів. Також правоохоронні органи візьмуться і за місцеві соцслужби, які бездіяли у цій кричущій ситуації. Уже призначені відповідні службові перевірки.

Ганна Лісова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: згвалтування, діти, поліція
В тему