Життя

Топ-7 селебріті, які люблять одяг від українських брендів

Топ-7 селебріті, які люблять одяг від українських брендів

Зірки світового масштабу часто обирають речі від українських дизайнерів. Селебріті обожнюють наші бренди за оригінальність й доступність (у порівнянні з «важким люксом»).

Про це йдеться у журналі "Твій стиль".

Софі Тернер

Зірка серіалу «Гра престолів» обрала комбез від українського бренду Bevza. І не для прогулянки, інтерв’ю чи навіть прем’єри. А для весілля! Акторка вийшла заміж за свого бойфренда Джо Джонаса в Лас-Вегасі у шовковому білосніжному комбінезоні української дизайнерки Світлани Бевзи. Пишаємось.

Дуа Ліпа

Співачка своїм виступом відкривала фінал Ліги чемпіонів 2018 року в Києві. Для пресконференції напередодні вона обрала сукню в горошок української дизайнерки Marinna Senchina.

Кетрін Зета Джонс

Українські вишиванки – це символ нації і впізнавана річ у всьому світі. Тому слідом за Дітою фон Тіз, Демі Мур і Анною Делло Руссо вишиту сукню вподобала і Кетрін Зета Джонс. Усе в найкращих традиціях: червоно-чорний візерунок, український орнамент і відчуття гордості.

Мадонна

Королева поп-сцени завжди обирає нетипові образи. На обкладинці італійського Vogue співачка позує в капелюсі українського бренду Ruslan Baginskiy, що був зроблений спеціально для неї.

Ріанна

Дуа Ліпа не єдина співачка, що обирає одяг від українських дизайнерів. Американська поп-діва Ріанна якось з’явилась на презентації власного бренду декоративної косметики в сукні тієї ж дизайнерки. Схоже, бренд Mariana Senchishyn до вподоби зіркам світового масштабу.

Кардаш’ян-Дженер

Сімейство Кардаш’ян-Дженер відоме своїми епатажними образами. Так, в інстаграмі однієї із сестер з’явилось фото, на якому Хлої, Кортні й Кендал позують у сукнях української дизайнерки Ельвіри Гасанової. Прозоре вбрання з тисячами кристалів порвало Інтернет й шанувальників бренду. Що сказати? Браво!

Пінк

Нещодавно в рамках виступу на шоу Джиммі Кіммела співачка з’явилась у піджаку від українського бренду Valery Kovalska. Асиметричний крій, стрази, рукави-кльош і фасон на запах – у стилі Пінк. Пишаємося. Дуже.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Зірковий style, одяг, мода
В тему