Життя

За сто гривень відкупилася від красеня, за якого раніше мріяла вийти заміж

За сто гривень відкупилася від красеня, за якого раніше мріяла вийти заміж

Ірина після того, як її покинув чоловік, спершу ходила сама не своя.

– І чого йому не вистачало? – думала. – Квартира трикімнатна, мої батьки за комуналку платили, одягали-взували обох, мама по суботах привозила сумки з різними смаколиками. Мій батько допоміг йому влаштуватися на роботу у пристойну фірму, а Колюня взяв і покинув мене. Сказав, що йде до Катьки – отієї рудоволосої фурії з двома дітьми. Мовляв, зрозумів, що кохає лише її, а я була найбільшою помилкою його життя.

Проте минули два місяці, і молода жінка вирішила розпочати життя, як то кажуть, із чистого аркуша. Зробивши нову зачіску, змінивши гардероб, Ірина часто гуляла вулицями міста, вечорами допізна сиділа з подругами у барах.

– В Ігоря ніс горбатий, в Андрія – руки волохаті, – вертіла носом. – В Едика зарплата маленька, а Славік сказав, що одружуватися ще не збирається. І ніби багато кавалерів, але немає з кого вибирати.

– Ну, тобі вгодити важко, – відказала Ілона, давня подруга Іри. – А коли так, то спробуй знайти свою другу половинку за допомогою інтернету. Там тобі такий вибір буде, що точно когось знайдеш.

– А це ідея! – зраділа молода жінка. – Чого це я раніше не додумалася?

І взялася за сайти знайомств. Зареєструвавшись, виклала свої найкращі фотки і стала чекати листів від кавалерів. Ті і справді злетілися, наче оси на мед. Зайшовши на сайт уранці, Іра була шокована – 64 листи!

– Ой, цей старий, а в цього пузо – мов барило, – міркувала, переглядаючи фото тих, від кого надійшли листи. – А цей надто простенько одягнений – мабуть, бідний! Вау, а це який красень! Йому точно відпишу!

Ось так і розпочалася переписка Ірини та Анатолія. Молодий чоловік написав, що мешкає у Києві і мріє зустріти добросердечну і лагідну жінку та створити з нею сім’ю.

– Ти така красива! – писав він Ірині. – Ірцю, я так мрію про те, аби взяти у свої руки твої долоньки і цілувати їх, цілувати.

– То приїжджай у гості! – зраділа жінка. – Ось ввечері і виїжджай, а вранці я тебе зустріну.

Коли ж красень пообіцяв приїхати, жінка кинулася наводити лад у квартирі, побігла до супермаркету і накупляла різної смакоти.

– А ти, Нелю, спечи торт, аби було що до чаю поставити, – зайшла до сусідки, яка працювала кондитером. – Та такий, щоб він пальчики облизував!

Вранці сусідка принесла торт, і Іра поспішила на залізничний вокзал зустрічати коханого. Анатолій і справді був красенем – високий, із чорним волоссям і карими очима – саме про такого чоловіка і мріяла Іра. Тож відразу повезла гостя до себе.

– Пообідаємо, відпочинеш з дороги, а там і місто тобі покажу, – торохкотіла. – Ти ж стомився, правда?

Проте минуло три дні, а міста Анатолій так і не побачив. Уранці Ірина, приготувавши сніданок, поспішала на роботу, а коли приходила, то готувала вечерю, мила посуд і… задовольняла сексуальні бажання гостя.

– Ну-у-у, я його від себе не відпущу, – думала вона. – Презервативами не користуємося, отож, за день-два завагітнію, а там і до РАЦСу підемо.

Так минуло три тижні. Про те, що його чекає робота чи рідні, Толик навіть і не згадував. Наче кухарці, він замовляв Ірині страви, якими б хотів поласувати на вечерю чи сніданок, і розповідав про тих дівчат, з якими зустрічався раніше. А часом він почав кудись зникати і повертатися додому напідпитку. Спершу Іра терпіла все це, сподіваючись, що ось-ось завагітніє і Анатолій запропонує їй стати його дружиною. Та коли виявила, що зі шкатулки зникли її золоті прикраси, все зрозуміла.

– Негідник! – кричала вона. – Майже два місяці ти живеш у мене, за мій рахунок і ще й обікрав мене. Геть з моєї квартири! І то негайно! Чи ти думаєш тут вік вікувати?

– Ну, ти сама мене запросила, – цинічно посміхнувшись, відповів Анатолій. – Зрештою, ти також мені вже набридла. Та-а-ак, і кого це я ощасливлю далі?

Він увійшов на сайт і написав якійсь Діні, що згодний до неї приїхати, а що відпустка починається завтра, то вже сьогодні може виїхати. Ірина краєм ока побачила, що Діна відписала, що щаслива від такої звістки і з нетерпінням чекає його.

– Ну, ось і все вирішено! – з гордістю в голосі мовив Анатолій. – Діна живе у Рівному, так що давай гроші на квиток!

Ірина вийняла гаманець і простягнула стогривневу купюру. Найбільше їй хотілося, аби красень, дружиною якого вона мріяла стати, якомога швидше зник з її очей.

Ксенія ФІРКОВСЬКА

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шахрайство
В тему