Відео

Британець з маленьким пенісом перетворив свій недолік у гордість(відео)

Британець з маленьким пенісом перетворив свій недолік у гордість(відео)

50-річний Ант Сміт із Британії є володарем антирекорду і має звання "чоловіка з найменшим маленьким пенісом у Британії". При цьому в нього є дружина.

Як би дивно це не звучало, але він не соромиться свого звання, а навпаки навіть пишається ним. Нещодавно він знайшов як використовувати свій недолік з користю і нагадав чоловікам про важливість перевірки стану здоров'я, передає Ukr.Media.

У збудженому стані пеніс Анта має  до 10 см, а у спокійному стані його довжина становить лише 2,5-5 см.  Проте Сміт прийшов на передачу This Morning, фрагмент якої був присвячений його делікатній особливості тіла.

Крім того, він написав книгу під назвою «Біблія маленького пеніса».  За допомогою анекдотів і реальні історії з свого життя він описав як це жити з пенісом менше середнього розміру.

А ще, Сміт повеселив британців, знявшись  у рекламі медичного центру, на якій він тримає табличку з написом: «there's nothing wrong with a little prick». Напис перекладається як: «Немає нічого поганого в маленькому члені», але слово «prick», також перекладається як «укол».

У такий спосіб медичний центр Thriva закликає британців перестати боятися уколів і здати кров на аналізи, завдяки яким вони зможуть дізнатися рівень холестерину, стан печінки, а також кількість вітамінів і заліза в крові.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему