Відео

Телеведуча оголилася в прямому ефірі, вирішивши, що у неї в трусах павук (відео)

Телеведуча оголилася в прямому ефірі, вирішивши, що у неї в трусах павук (відео)

Чоловіки в студії кинулися до дівчини, щоб допомогти їй вирішити проблему.

Яких тільки казусів не трапляється на зйомках, особливо якщо програма йде в прямому ефірі! Румунська телеведуча Іллінка Віндічі тепер знає це, як ніхто інший, – повідомляє kp.ru

Дівчина модельної зовнішності веде популярний румунський  телепроект під назвою «Браво, у вас є стиль!» – шоу про моду, де дизайнери- початківці, стилісти-початківці і манекенниці афішують на сцені свої таланти.

Під час чергового номера сталася НП. Іллінка перекинулася парою слів з дівчиною, що збиралася показати створений нею образ, і підбадьорила учасницю – мовляв, давай, дій! Але замість конкурсантки на сцені запалила сама телеведуча. Іллінка раптом задерла свою довгу вечірню сукню, оголивши мереживну нижню білизну. А потім почала істерично трясти спідницею, демонструючи залу не тільки спіднє, а й довгі ноги вкупі з оголеними сідницями.

З несамовитих криків телеведучої глядачі з'ясували: Іллінка відчула якийсь дискомфорт під спідницею і вирішила, що до неї в труси забрався павук. Дівчина стрибала по сцені на високих підборах, намагаючись позбутися від непрошеного гостя. Учасниця шоу, яка мала намір продефілювати по подіуму, так і залишилася стояти стовпом, ошелешено спостерігаючи за рухами тіла зірки екрану.

Тим часом на допомогу Іллінке кинувся великий чоловік в золотому піджаку. Під мереживо нижньої білизни добровільний помічник, правда, не поліз (прямий ефір все-таки!), але із задоволенням підбадьорював дівчину порадами, оглядаючи кожен сантиметр її шкіри і перетрушуючи складки спідниці.

Коли з'ясувалося, що ніякого павука на тілі румунки немає, переполох благополучно завершився, і всі учасники шоу повернулися на свої місця.

Іллінка поправила спідницю, зайняла свою позицію на сцені і, променисто посміхаючись в камеру, почала шоу рівно з того моменту, на якому його перервав інцидент – ось, що означає професіоналізм! Правда, на обличчі румунки явно читалося збентеження. Та й зал тепер зустрічав кожну репліку теледіви смішком, спостерігаючи за нею з подвоєною увагою – а ну, як павук знову повернеться?

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему