Відео

«Одесу х**рять більше»: у Львові підліток обматюкав депутатку через російську пісню

«Одесу х**рять більше»:  у Львові підліток обматюкав депутатку через російську пісню

У Львові народна депутатка Наталія Піпа зробила зауваження підлітку,  який на вулиці виконував пісні російського виконавця Віктора Цоя. У відповідь на свою адресу почула нецензурні слова.

На кадрах видно, як депутатка підходить до хлопця посеред Львова і ввічливо просить не грати пісня "мовою, яка вбиває українців". Вона аргументувала це ти, що він порушує Закону України, який ухвалений ще у березні 2023 року. У відповідь хлопець сказав, що в Одесі всі так говорять - російською мовою - і що "Одесу більше х**рять, ніж Львів". Опісля зухвало декілька разів послав жінку "нах*й".

Після цього підійшов ще один хлопець - і вони двоє закурили та почали ще більш зухвало поводитися.

"Ми просто співаємо пісня Цоя і що далі. Цой - це легенда року, розумієш, бл*ть. Цой - це легенда року, а ти зараз береш і до*буїшся до цього, серйозно. Тобі нех*й робити. Ти могла йти по своїх справах. У тебе є сім'я, діти, робота, можливо, чоловік, а ти береш і до*обуєшся до пісні Цоя. В тебе, с*ка, немає своїх справ чи що бл*ть",- вилаявся хлопець.

Піпа повідомила, що вона викликала поліцію і написала заяву на молодиків, які порушують закон України.

Як пише ZAXID.net, Піпа пояснила, що її претензія не стосувалася російської мови, якою говорив хлопець, а лише російської пісні.

"Я викликала поліцію, пішла з ними у відділення. Вони давали пояснення, я написала заяву про інцидент. Там виявилося, що один з них має подвійне громадянство і що вони неповнолітні", — зазначила нардеп.

Попросив вибачення

Після того, як на вулицях Львова підліток виконував пісні російського виконавця Віктора Цоя, а на зауваження народної депутатки Наталії Піпи відповів нецензурними словами, хлопець попросив вибачення. На оприлюднено відео хлопець розмовляє українською мовою.

«Всім привіт. Дуже прошу вибачення за ненормативну лексику в сторону пані Наталі, яка зробила мені зауваження за виконання пісні російською мовою у громадському місці. Дуже прошу вибачення у мешканців Львова», – говорить хлопець на відео.

Згодом депутатка у  коментарі ZAXID.NET сказала, що швидше за все забере заяву із поліції, яку написала після інциденту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, війна з Росією, скандал, російська мова
В тему