Відео

«Перед вибухом встигла зайти у ванну»: у Кривому Розі жителі постраждалого будинку розповіли про удар росіян

«Перед вибухом встигла зайти у ванну»: у Кривому Розі жителі постраждалого будинку  розповіли про удар росіян

Російський окупанти вдарили ракетами по житловому будинку в Кривому Розі. Деяких мешканців багатоповерхівки врятувало диво.

З-під завалів рятувальники дістали тіло півторарічного хлопчика. 

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, таким чином, вчорашній удар по місту забрав чотири життя.

"Росіяни вбили 64-рiчну жінку і молоду родину з маленьким сином. Тринадцятеро людей поранені. Серед них четверо дітей", - зазначив він.

Одна з мешканок постраждалого будинку Ніна Григорівна розповіла, що перед вибухом встигла зайти у ванну. При цьому кухня, де жінка перебувала перед цим, серйозно пошкоджена.

"Я стояла в кухні і пару хвилин, як я зайшла у ванну, і все. На кухні все гримнуло. Якби я там стояла, мене б там придавило, тому що все вилетіло. З рамами, з усім. Я просто до стоматолога збиралася. Сильний гуркіт і все. А перед цим, сусідка розповідала, що якийсь промінь летів", - згадує місцева мешканка в коментарі журналістам.

Ще одна жінка повідомила, що при ударі дивом не постраждав її син, який якраз снідав на кухні.

"Слава Богу, вийшов живий, здоровий. І слава Богу, а ремонт відновиться. Зруйновано повністю все", - поділилася мешканка будинку.

Також наслідки атаки росіян у своїй квартирі показав пенсіонер Олександр Іванович. Він присів на диван якраз перед тим, як прогримів вибух.

"Ось винесло мені тут. Я відразу не зрозумів що, потім пішов глянув - там взагалі кошмар, там же нічого не залишилося", - зазначив чоловік.

Крім того, він розповів, що чув крики людей, хтось плакав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кривий ріг, смерть, діти, війна з Росією, обстріли
В тему