Відео

На Київському напрямку ворог не пройде

На Київському напрямку ворог не пройде

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав одні із ключових позицій наших військових у Північній операційній зоні, що на Київщині, та переконався у якісній підготовці до оборони.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

– Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії, – розповідає генерал-лейтенант Сергій Наєв. – Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша вірогідність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків.

За словами командувача Об’єднаних Сил, командир з’єднання Збройних Сил України, що забезпечує оборону на цій ділянці місцевості, знаходиться у постійній взаємодії з підрозділами Державної прикордонної служби України, Національної гвардії, Національної поліції та Служби безпеки України. Всі разом вони виконують планові заходи щодо унеможливлення дій ворожих сил. Це стосується як протидії диверсійно-розвідувальним групам, так і відбиттю можливого наступу противника.

– Своєю чергою населення, відчувши на собі тягар ворожої окупації, цілком підтримує Збройні Сили України та інші військові формування і правоохоронні органи. Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоби ця впевненість була реальною, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Разом переможемо!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, війна з Росією, збройні сили україни
В тему

Останні матеріали