Відео

У парку Луцька планують встановити обмежувачі для автомобілів

У парку Луцька планують встановити обмежувачі для автомобілів

У Луцьку 2 липня камери зафіксували автомобіль, який рухався доріжками центрального парку міста, ймовірно доставляючи продукцію до тимчасових споруд  комерційного провадження.

Департаментом муніципальної варти Луцької міської ради буде підготовлено та направлено листи на департамент ЖКГ та КП «Парки та сквери», щодо встановлення болардів як механізмів, що обмежуватимуть вільне переміщення транспортних засобів в парку.

Також інспекторами буде видано приписи суб‘єктам підприємницької діяльності щодо конструктивного застосування логістики, запобігаючи пошкодженню покрівлі в парку імені Лесі Українки.

Пішохідна доріжка — це доріжка з покриттям, призначена для руху пішоходів, але аж ніяк не для автомобілів. Рухаючись тротуаром, ви не лише руйнуєте покрівлю, але й порушуєте правила дорожнього руху наражаючи пішоходів на небезпеку.

За дане правопорушення передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 340 гривень за ч. 1 ст. 122 (Заборона рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками) КУпАП.

#ЦентрБезпекиМістаЛуцьк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, муніципали, автомобіль, парк
В тему