Відео

Колишні офіціантки і вишибали, призначені рф «керівниками» на Херсонщині, тікають до Криму

Колишні офіціантки і вишибали, призначені рф «керівниками» на Херсонщині, тікають до Криму

На тимчасово окупованій Херсонщині «керівники», яких призначила на ці посади рф, вже накерувалися та планують тікати до Криму. Цікаво, що «керівниками» стали колишні офіціантки і вишибали.

Через свій непрофесіоналізм вони ведуть регіон до гуманітарної кризи і  самі це розуміють. Тому «новопризначені» чиновники уже зараз обмірковують план своєї втечі.

Про це свідчить нове перехоплення СБУ, на якому зафіксована розмова двох колаборантів.

«Вопросы с топливом не решаются – ж*па. Вопросы с лекарствами не решаются – ж*па, с зарплатами и пенсиями не решаются – ж*па, реально сплошная ж*па… Люди умирают, без медикаментов. Начинает расти социальное напряжение, уже начинают потихоньку русских ненавидеть…» – говорить своїй «колезі» один із чиновників, відповідальний за логістику в регіоні.

Його співбесідниця підхоплює: «…вот уже седьмой день нет гуманитарки… Сейчас мамашам выдают по 10 тысяч рублей. Переключились, короче, на мамаш…  мне кажется что… им надо собрать паспортные данные и на этом все. А что там люди-ху*ди, - пох*шечки».

Тож разом приходять до логічного висновку: «Если ничего не поменяется, в июне надо тикать… все, нах*й, будем в Крым тулить, с*ка… Мы с Каринкой на все лето едем в Крым. Где-то она официанткой, я где-то там барменом, официантом, или вышибалой, как я раньше был…»

Планують, що після курортного сезону повернуться додому, щоб «перезимувати».

Напевно, вони забули, що і Херсонщина, і Крим – це Україна. А за державну зраду і співпрацю з окупантами їм доведеться відповісти.

СБУ про це потурбується!

#СБУ

#ЗупинимоОкупантів

#stoprussia

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, херсон, крим
В тему