Відео

Терміновий заклик оборонців Маріуполя до світу: відео

Терміновий заклик оборонців Маріуполя до світу: відео
Святослав Паламар

Захисники Маріуполя звернулися до людей з усього світу. Вони закликають виходити на площі міст з українськими прапорами, щоб достукатися до іноземних політиків.

Про це розповів заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар на прізвисько "Калина".

Він просить усіх небайдужих натиснути на своїх політиків, щоб вони швидше та рішучіше допомагали вирішувати проблему тимчасово окупованих міст України.

За його словами, Маріуполь, Херсон, Ізюм та багато інших українських міст зараз перебувають у полоні в російських окупантів. Він просить в людей допомоги: виходити на площі та закликати політиків діяти рішуче, щоб повністю визволити ці міста. Військовий наголосив – боротьба за український Маріуполь триває!

Допомагайте наші владі бути почутою у боротьбі за Україну. Зробіть це заради наших мертвих, живих та ненароджених. Ми віримо у військово-політичне керівництво України. Ми продовжуємо боротьбу за український Маріуполь, – підкреслив Святослав Паламар.

Нагадаємо, за словами головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, все можливе й неможливе для перемоги. Зокрема, постійно контактують з підрозділами, які обороняють Маріуполь. Раніше радник глави Офісу Президента Олексій Арестович заявляв, що деблокувати Маріуполь за допомогою військ наразі неможливо. Адже підрозділи повинні пройти через степ, де на них може "чатувати" російська авіація з Криму та Ростова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, війна з Росією, маріуполь
В тему